header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Accommodatie  Aantal vragen: 1
 Algemeen  Aantal vragen: 1
 Contributie  Aantal vragen: 1
 COVID-19  Aantal vragen: 1
 HIC Roedel  Aantal vragen: 1
 Jeugd  Aantal vragen: 2
 Jeugd teamindelingen  Aantal vragen: 1
 Lidmaatschap  Aantal vragen: 1
 Senioren  Aantal vragen: 2
 Sponsoring  Aantal vragen: 1
 Tophockey  Aantal vragen: 1
 Trimhockey  Aantal vragen: 1
 Wedstrijden  Aantal vragen: 1

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Sponsoring
Rabobank Amstel en Vecht 

Rabobank Amstel en Vecht is hoofdsponsor van HIC. Een bewuste keuze. Hockey en Rabobank gaan immers hand in hand. Rabobank is al ruim tien jaar succesvol partner van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond. Met sponsoring tonen we onze maatschappelijke betrokkenheid en zijn we zichtbaar aanwezig op de club én in ons werkgebied. Wij streven naar een langdurige relatie en een hechte samenwerking met HIC.

De HIC amstelleague biedt een uitstekend platform om mede-sponsoren te ontmoeten en elkaar te versterken. Rabobank Amstel en Vecht wil u als medesponsor graag de mogelijkheid bieden om rechtstreeks contact op te nemen met een van onze accountmanagers.Voor advies over bijvoorbeeld hypotheken, financiële toekomstplanning of zakelijke investeringen kunt u terecht bij Rutger van Overbeek of Barry Dobbe. Rutger en Barry stellen zich graag aan u voor.

Rutger van Overbeek
“Ik werk sinds 1998 bij de Rabobank als accountmanager Zakelijke Relaties. Daarvoor heb ik in de hotellerie branche gewerkt. Ik hockey sinds mijn jeugd en weet daardoor hoe belangrijk (naast de vrijwilligers) sponsoring is voor een hockeyvereniging.
U kunt mij benaderen met vragen over ondernemingen die nationaal of internationaal opereren in de branches: handel, industrie en dienstverlening. Daarnaast beantwoord ik graag uw vragen op het gebied van financiële logistiek, investeringen, overnames en het afdekken van financiële- en bedrijfsrisico’s.
 
Ik ontmoet u graag op de club of tijdens een van de bijeenkomsten van de HIC amstelleague. U kunt mij natuurlijk ook bellen of mailen. Ik ben te bereiken via (020) 454 82 94 of [email protected].”
 
Barry Dobbe
“Ik werk ruim negen jaar bij de Rabobank. Ik heb een brede sportinteresse, waaronder de hockeysport. De nauwe band tussen de sponsor en de club verhoogt de kansen en ontwikkelingen voor beide partijen. Als accountmanager Private Banking omvat mijn werkgebied betalen, sparen, beleggen, hypotheken en pensioenen. De uitwerking van een financiële planning voor uw toekomstige situatie is daarbij het doel. Hierbij houd ik rekening met uw huidige financiën en de mogelijkheden in de toekomst. Ook bij de verkoop van uw onderneming adviseer ik u graag over de mogelijkheden.
 
U kunt mij bereiken via (020) 454 81 98 of [email protected]. Graag tot ziens op de club of tijdens een van de bijeenkomsten van de HIC amstelleague!”