header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Staf Dames 1 ook 19/20 bij HIC

Tophockey Nieuws afbeelding

1-5 HIC verlengt contracten van Fleur Reinigert-van de Kieft en Eline Vermeulen
Het bestuur van hockeyvereniging HIC uit Amstelveen is trots en verheugd dat Fleur van de Kieft (hoofdcoach) en Eline Vermeulen (assistent coach) ook in het seizoen 2019-2020 aan het roer staan bij Dames

Lees verder

Helen Lejeune vertrekt per direct bij HIC

Tophockey Nieuws afbeelding

26-4De Amstelveense Promotieklasser HIC en Heren 1 coach Helen Lejeune – van der Ben hebben met onmiddellijke ingang de samenwerking beëindigd. 

Lees verder

Vrijwilligers gezocht!

Algemeen Nieuws afbeelding

13-4Wist je dat HIC niet kan bestaan zonder vrijwilligers? Jij en ik dus? Met alle vrijwilligers maken we HIC een super mooie club. 
Er zijn een aantal belangrijke vrijwilligersposities binnen de club die liefst zo snel mogelijk moeten ingevuld worden. Zoals:

Lees verder

Inschrijving PaasClinHIC is open!

Jeugd Nieuws afbeelding

8-4 Op Goede vrijdag 19 april in samenwerking met HIC Dames 1 & Heren 1 organiseert HIC de PaasclinHIC  Powered by Rabobank Amstel & Vecht Een volledig verzorgde dag trainen en lol maken met de heren en dames uit onze eerste teams. De clinHIC kan je dit jaar eigenlijk

Lees verder

Jeugd Manager Menno verlaat HIC

Algemeen Nieuws afbeelding

7-4 Jeugd Manager Menno van der Veen heeft besloten HIC einde van dit seizoen te verlaten.  Lees verder

Train met Hoofdklasse-speler Siem Schoenaker!

Jeugd

5-4
Het is alweer bijna meivakantie. Tijdens het SportWays dagkamp van 29 april t/m 1 mei 2019 op HIC kun jij op het veld staan met Hoofdklasse-speler Siem Schoenaker . Dat wordt te gek!


Lees verder

Prijswinnaars Grote Clubactie HIC

Algemeen Nieuws afbeelding

23-3Afgelopen weekend was de prijsuitreiking van de Grote Clubactie. Speciaal opgezet door fijne vrijwilligers in samenwerking met de Grote Clubactie. 

Lees verder

Vrijwilligersavond 2019!

Algemeen Nieuws afbeelding

21-3Gezellig! We gaan weer eten en borrelen met alle vrijwilligers van HIC! Als het goed is heb je een mail ontvangen (niet? stuur dan een mail naar [email protected]) met daarin de uitnodiging.
Wat gaan we doen op 22 maart 2019:

Lees verder

Special Guest HIC Past Op is bekend!

Jeugd Nieuws afbeelding

4-3Heb je je al aangemeld voor HIC Past Op? 15 maart gaan leraren staken en HIC organiseert weer een hele dag vol hockey en plezier! Samen met HIC Dames 1 wordt dit weer een top dag.

Lees verder

Lancering HIC Hockyplaatjesalbum en Winactie

Jeugd Nieuws afbeelding

1-3 Zaterdag 2 maart is de feestelijke lancering op HIC vanaf 11.30 uur en iedereen is welkom! PLUS Vreeswijk heeft voor alle aanwezige jeugdleden een leuke goodiebag, ook wordt het hockeyplaatjesalbum uitgedeeld. Vanaf die datum al onze HIC hockeyhelden verkrijgbaar in de vorm van spaarkaartjes

Lees verder

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren


Instagram

Contact