header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Brug van/naar Ouderkerk voor alle gemotoriseerd verkeer gesloten van 7 tot 12 juni.

Nieuws afbeelding 1-6-2023
Afsluiting N522 tussen Amstelslag en Hoger Einde Zuid
In verband met de herinrichting en aansluiting van de rijbaan op de nieuwe brug is de N522 – Burgemeester Stramanweg tussen de aansluiting Amstelslag en Hoger Einde Zuid afgesloten voor het verkeer.

Periode
Woensdag 7 juni 20:00 uur tot en met maandag 12 juni 06:00 uur.

Verkeershinder
Tijdens de afsluitingen is de N522 afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de A9 en de A2.

Lokaal wordt verkeer in Amstelveen omgeleid via de Machineweg Mp – Olympiadelaan – Oostelijk Halfrond – Straat van Messina en Beneluxbaan en via de Amsteldijk Zuid – Langs de Akker en Burgemeester Boersweg.

Lijnbussen kunnen overdag wel passeren behalve in de nacht tussen 22:00 uur en 05:00 uur, dan is de N522 ook afgesloten voor lijndiensten. Voor busreizigers die in- en uitstappen bij de halte Ouderkerk-Oost wordt er tussen 22:00 uur en 05:00 uur een pendelbus ingezet tussen deze halte en Amsterdam-Zuidoost.

Voetgangers en (brom)fietsers kunnen de werkzaamheden passeren via een, in de Amstel, aangebrachte pontonbrug.

De horeca en overige bestemmingen aan de Amstelzijde blijven vanuit Amstelveen bereikbaar via de Oranjebaan.

Contact
De werkzaamheden worden uitgevoerd door de Provincie Noord-Holland. Met vragen over de werkzaamheden kunt u telefonisch contact opnemen met het servicepunt van de Provincie via
0800 - 0200 600 (gratis) of per mail naar [email protected]

 (foto Monique Sons)https://www.amstelveen.nl/wonen-leven/wegwerkzaamheden/afsluiting-n522-tussen-amstelslag-en-hoger-einde-zuid