header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Gefeliciteerd nieuwe CS+ scheidsrechters!

Nieuws afbeelding 6-12-2022
Afgelopen tijd zijn er weer vijf nieuwe CS+ scheidsrechters bijgekomen. Na een paar weken begeleid en gevolgd te zijn door een leercoach (een oud bondsscheidsrechter) hebben Bas, Matthijs, Carel, Karel en Bart hun CS+ opleiding voltooid. Allen van harte gefeliciteerd en veel plezier met fluiten !!

Deze opleiding bestaat naast een aantal wedstrijden fluiten met actieve feedback, terugkoppeling per email en gecoached worden, ook uit een theoriedeel dat door de bond afgenomen wordt. Na gebleken bekwaamheid volgt er een officieuze examenwedstrijd.

Binnen HIC delen we CS+ scheidrechters in op de eerstelijns teams en bij de senioren dit jaar alleen bij Dames 2. Overigens zonder verplichtingen en op basis van beschikbaarheid. Maar als we tijd in je investeren hopen we ook dat je wat flexibiliteit aan de vereniging terug geeft. Het doel is om hier en daar ook nog wat andere teams in te delen indien dat gewenst wordt en/of gevraagd.

Binnenkort zal het betaald fluiten op zondag alleen nog kunnen als je CS+ bent.

Bij het begin van de lentecompetitie willen we weer een nieuwe lichting CS+-ers op gaan leiden. Enige affiniteit met fluiten en interesse om een volgende stap te maken? Meld je aan via [email protected].
Ook als je meer informatie wil.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws