header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Nieuwsbrief: informatie selectie 2014-2015 & agenda

Nieuws afbeelding 5-4-2014 Beste (ouders/verzorgers van) HIC jeugdleden,

We gaan al weer de eindfase van dit seizoen in en dat betekent ook dat de voorbereidingen voor volgend seizoen al weer volop gestart zijn. In deze nieuwsbrief staat informatie over de categorie indelingen voor volgend seizoen, selectietrainingen en de agenda tot en met einde seizoen en start volgend seizoen. Het is een hoop informatie maar het is wel goed om te weten voor iedereen zodat de komende periode duidelijk is wat er gebeurd.

NB: Coaches, trainers en teambegeleiders: graag deze mail doorsturen naar jullie teams, de ervaring leert dat niet alle mailadressen van de jeugdleden goed in ons administratiesysteem staan en wij willen wel graag iedereen bereiken.

Met sportieve groeten,
Menno van der Veen
Hockeyclub HIC

 


INHOUD NIEUWSBRIEF

* INFORMATIE OVER CATEGORIE INDELING VOLGEND SEIZOEN EN SELECTIETRAININGEN

* AGENDA EINDE SEIZOEN EN START VOLGEND SEIZOEN

INFORMATIE OVER TEAMINDELING VOLGEND SEIZOEN

Algemeen

Op HIC kiezen we er voor om in de F en E categorie nog geen selectietrainingen te houden. De F en 1stejaars E teams blijven in principe bij elkaar tenzij wij denken dat een wijziging in het belang van het team of individu is, hierbij wordt gekeken of de teams qua sterkte homogeen zijn. Wij behouden ons dus wel het recht voor om wijzigingen te maken in de 1stejaars E en F teams.

Bij de tweedejaars E gaan wij teams wel op sterkte indelen, ook bij het maken van 8-tal teams. Bij het samenstellen van de tweedejaars E teams wordt dan wel naar niveau gekeken en kunnen er wijzigingen in de teams komen, hiervoor wordt informatie gebruikt van de trainers en coaches, er zullen geen selectietrainingen zijn voor de tweedejaars E.

Tot en met de D categorie houden we binnen de categorieën (DEF) de eerstejaars en tweedejaars kinderen nog uit elkaar. Vanaf de C categorie gaan deze groepen door elkaar heen. Soms moeten we hier van af wijken door het aantal spelers in een categorie en vooral bij de jongens hangt dit ook van aantallen spelers in de categorie af . In de D categorie beginnen we met selectietrainingen en dit doen wij tot en met de A categorie. Per categorie bekijken we hoeveel kinderen we hebben, hoeveel teams we kunnen maken en of we selectietrainingen moeten houden.

Waarom worden er selectietrainingen gehouden vanaf de D categorie?

Door middel van selecties hopen wij tot een zo goed mogelijke teamindeling te komen voor alle kinderen voor het nieuwe seizoen. Selecteren is niet gericht op alleen maar het sterkste team krijgen maar de doelstelling is dat ieder kind op zijn of haar niveau terecht komt en speelt met kinderen die ongeveer even goed zijn en daardoor ook in een competitie terecht komt met tegenstanders die ongeveer even goed zijn. Wij vinden het zeer belangrijk dat kinderen op een niveau spelen dat bij hen past, van hoog tot laag. Dit verhoogt het spelplezier voor iedereen aanzienlijk en komt ook de ontwikkeling van spelers ten goede!

De indeling per categorie wordt gemaakt volgens de KNHB leeftijdsindeling waar alle clubs zich aan moeten houden. De teamindelingen worden gemaakt onder verantwoordelijkheid van de technisch jeugdcoördinator (Menno van der Veen – [email protected]) in samenspraak met de jeugdcommissie en trainers. Hiervoor wordt informatie gebruikt van de selectietrainingen maar natuurlijk ook informatie van de teamtrainers en coaches over het afgelopen seizoen en informatie van afgelopen jaren.

Selectiegroepen en selectietrainingen

Bij de A, B en C categorie zijn twee verschillende groepen gemaakt. Groep 1 is de selectiegroep voor de hoogste teams, deze teams worden alleen op niveau ingedeeld en hier zijn geen sociale wensen mogelijk. Groep 2 is meestal de grootste groep in een categorie en hieruit worden de andere teams in een categorie samengesteld, bij deze indelingen wordt gekeken naar niveau maar ook naar sociale wensen als dit mogelijk is en teamsamenstelling in afgelopen jaren. In de A en B categorie is er voor groep 2 geen selectietraining meer omdat wij voldoende informatie over deze groepen hebben. Als je in groep 2 zit en je wil toch erg graag nog in groep 1 laten zien wat je kan dan is dit natuurlijk mogelijk en moet je een mailtje sturen naar [email protected]. Als je in groep 1 zit wil dit niet betekenen dat je automatisch in de hoogste teams komt.

Voor de jongens A, B en C categorie hebben we nu alleen de aantallen en namen van de huidige spelers geplaatst volgens de officiële leeftijdsgrenzen van de KNHB. Hoe we deze teams precies in gaan delen daar volgt later nog informatie over waarbij er dan mogelijk wat meer geschoven moet worden tussen categorieën om tot volwaardige teams te komen. Mogelijk dat er dan ook nog selectietrainingen komen maar op dit moment zijn die nog niet ingepland.

In de D categorie worden bij de meisjes de eerstejaars D en tweedejaars D spelers nog volledig uit elkaar gehouden. Hier zijn groep 1 de tweedejaars MD spelers (dit worden de teams MD1, MD2, MD4 en MD5) en groep 2 de eerstejaars MD spelers (dit worden de teams MD3, MD6, MD7, MD8). Bij de jongens D komen eerstejaars en tweedejaars spelers wel door elkaar heen maar waar mogelijk zullen we wel rekening houden met eerstejaars en tweedejaars spelers.

Spelen in een selectieteam

Het spelen in een selectieteam brengt voor spelers extra inspanningen en verplichtingen met zich mee:

- Voor selectieteams geldt er een opkomstplicht bij trainingen. Trainingen kunnen niet zo maar afgezegd worden tenzij er uitzonderlijke omstandigheden zijn.

- Bij een selectieteam wordt er gevraagd extra rekening te houden met de trainingsperiodes en de start van het seizoen. Het is de bedoeling dat spelers op tijd aanwezig zijn. Meer over de start van het seizoen staat verder op in deze nieuwsbrief.

- Selectieteams blijven het hele jaar open selecties, dit betekent dat er gedurende het seizoen eventueel wijzigingen mogelijk zouden kunnen zijn tussen het selectieteam en andere teams. Dit zou op twee momenten in het seizoen kunnen (herfstvakantie, winterstop).

Wat betekent spelen in een selectieteam:

-Verplicht 2 à 3 maal per week trainen.
-Verplicht deelnemen aan zaalhockey.
-Tijdig beschikbaar zijn in de voorbereiding (trainen, oefenwedstrijden, toernooien).
-Vlekkeloos nakomen van verplichtingen naar team, begeleiding en vereniging.
-Acceptatie van afwegingen resultaat team vs individuele wensen/belangen zoals beslissingen van de coaches.

Het is dus belangrijk dat je:

-goed kunt plannen om school, sport en andere vrije tijd te combineren.
-er rekening mee houdt dat je eventueel minder speeltijd krijgt of uit de selectie kunt vallen.

Teams die vallen onder de regels van selectieteams zijn:

- JA1, JB1, JC1, JD1, MA1, MB1, MB2, MC1, MC2, MD1 (2dejaars selectieteam), MD3 (1stejaars selectieteam)

Voor spelers van bepaalde selectieteams wordt een extra bijdrage gevraagd van 50 euro per speler. Wij zijn met deze extra bijdrage gestart omdat de kosten voor deze teams hoger liggen dan voor andere teams. Per seizoen wordt bepaald welke teams vallen onder de selectieteams die een extra bijdrage moeten betalen. Voor het seizoen 2014/2015 vallen de volgende teams onder de extra bijdrage:

- MA1, MB1, MC1, MD1, MD3, JD1

Data selectietrainingen

Maandag 26 mei

17u-18.30u

Meisjes B – groep 1

 

18.30u-20u

Meisjes A – groep 1

Dinsdag 27 mei

17u-18.30u

Jongens D – groep 1

 

18.30u-20u

Meisjes C – groep 1

Woensdag 28 mei

16u-17.15u

Meisjes D – groep 2

 

17.30u-18.45u

Meisjes D – groep 1

Maandag 2 juni

17u-18.30u

Meisjes C – groep 2

 

18.30u-20u

Meisjes C – groep 1

Woensdag 4 juni

16u-17.15u

Meisjes D – groep 2

 

17.30u-18.45u

Meisjes D – groep 1


Selectiegroepen

NB de indelingen hieronder zijn op dit moment uitsluitend zoals ze horen volgens de officiële leeftijdsgrenzen van de hockeybond, het gaat hierbij om de categorie indelingen voor VOLGEND SEIZOEN! Als je hierover vragen, opmerkingen of twijfels hebt, mail dan naar [email protected]. Kijk goed of je hieronder vermeld staat, klopt dit niet mail dan ook naar [email protected].

NB opzeggen voor volgend seizoen dient te gebeuren VOOR 1 MEI! Hierna gaan we er bij alle indelingen en werkzaamheden van uit dat je blijft hockeyen op HIC. Dit betekent dat je na 1 mei ook contributieverplichtingen aan gaat voor volgend seizoen.

NB hieronder staan alle huidige leden die dit seizoen op HIC trainen en in een team zitten. Nieuwe leden kunnen zich tussen 1 maart en 1 juni inschrijven via de website. Begin juni kijken wij dan hoeveel nieuwe leden zich op dat moment ingeschreven hebben en wie wij wel of niet kunnen plaatsen.

 

Meisjes F:

1stejaars MF (10 spelers) Fay den Dunnen, Rosa Groot, Daphne Hirschfeld, Bodine Holsboer, Maxe Knevel, Nives Leho, Livia Otto, Stephanie Smeding, Livna Stern, Isa Catharina Suess

- Namen van nieuwe leden volgen in juni! -

2dejaars MF (42 spelers) Jasmijn Adjei Addoh, Hanna Barmentlo, Dewi Benner, Sophie Beunder, Sarah Bitang, Eveline Bles, Britt van Bommel, Rosaline Brouwer, Lotte Danser, Megan Dove, Eme Evers, Isabel Van Gessel, Floor van Gorkum, Suze Hagenbeek, Frederique Hartman, Anouk van der Horst, Feline de Jonge, Josephine Keijser, Jackie Kinebanian, Gina Lakerveld, Floor Logtenberg, Heleen Mikx, Jette Oldenziel, Veerle van Oordt, Puck Pelt, Eline Peters, Vlinder Peters, Esmée Poels, Aurelie Roos, Sacha de Ruig, Maaike Scalé, Evi Scheffer, Tess Schevernels, Philine Schueler, Wende Schuurman, Puk Slabbers, Jolin Tebbe, Frederique Toet, Beau Udo, Fieke de Valk, Ysanne Veenhof, Laeticia Verhagen

Jongens F:

1stejaars JF (5 spelers) Wietse Hilarides, Pieter Kuijpers, Viggo Lansdaal, Tim Kleemans, Yair Meulenbelt
- Namen van nieuwe leden volgen in juni! -

2dejaars JF (22 Spelers): Parker Baart, Sem de Boer, Hugo Brom, Jules Delfos, Sebastiaan Duvekot, Armin Farshidzad, Adi Ganesh, Oskar Godee, Ayush Katyal, Philip Kobben, Siemen van der Kolk, Julian Kool, Nathan Krage, Thomas Kwakman, Danthe Meijer, Thom Minnaard, Thijmen van Oeijen, Jan Stoop, Joppe Tordoir, Frederik Vlaanderen, Thijmen van de Vrie, Lex van Wissen

Meisjes E:

1stejaars ME (41 spelers) Jasmijn Antonius, Amelie Bout, Juliette Braun, Anna Bruning, Judith van Dun, Julia Den Dunnen, Amélie Fasel, Philippa Gaus, Floor Haan, Kate Heinen, Femke Hoefnagels, Finette Holsboer, Sophie Hoyng, Fanne Jensch, Floortje de Jonge, Nienke de Jongh, Julie Karels, Sarah Kerkhof, Sveva Leho, Fay Leons, Frederiek van Luijn, Zoë Mahabier, Marije Mikx, Evi Den Ouden, Cato van Overveld, Florien Palm, Liselotte van der Ree, Kim De Rijk, Sophie Ruppert, Amber Schreuder, Felicia Smeding, Pauline Steenhagen, Sarai Sternefeld, Lynn Tielenburg, Tess Elisabeth Travis, Valerie van der Heijden, Emmi van Vierssen, Carice Visser, Maxine Visser, Emma Wismeijer, Sanne With

2dejaars ME (49 spelers) Dieze Arlman, Iris ten Berge, Bibi Van Berkensteijn, Gabriëlle Bitang, Suzanne Bles, Lotje de Boer, Jikke Boringa, Sara Bouhou, Babs van Boxtel, Kyrsten Cremer, Rebecca van Dijk, Sarah Drijver, Danique Drupsteen, Jolijn van Eerden, Jade Egas Vasco, Layla El Boutaibi, Olena Godee, Merel de Graaf, Tatyana Graskamp, Floor Groeneveld, Hanne Hartsuiker, Brechtje Hilarides, Puck van der Horst, Floor Kerkhof, Maud Kerkvliet, Silva Kervezee, Kate Kinebanian, Berit de Klerk, Fee de Kok, Kim Mac Donald, Jill van Nierop, Constance Nieuwenhuyse, Pleun Nijhuis, Anne van Noesel, Lotte Pelt, Nina Peschar, Lene Peters, Suzanne Peters, Tana Rietveld, Puck Schram, Babet van Straten, Roosmarijn van der Toorren, Melle Vos, Sophie Weemer, Guusje van Wingerden, Norah Winkelman, Fenna Worst, Charlotte Zaal, Nanne Zeeuwen

Jongens E:

1stejaars JE (6 spelers) Jort van der Mark, Benjamin van Ree, Tommy van Sante, Pepijn Valk, Dario Verheijen, Philip van Wersch

2dejaars JE (18 spelers) Koen Adams, Siebe Bakker, Simon Blok, Max Cohen, Jelte Dollee, Kick Heijboer, Ties van Huystee, Marnix Kuil, Finn O'Malley, Jin Oron, Sake de Ruig, Casper Ruijgrok, Nout Slop, Gijs Tollenaar, Laurean Verhagen, Morten Visser, Boris de Vries, Leeroy Zschuschen

Meisjes D – 2 selectiegroepen (totaal 113 spelers, 8 teams):

o Groep 1 – 2dejaars D, selectie voor MD1, MD2, MD4, MD5; 2 selectietrainingen
o Groep 2 – 1stejaars MD, selectie voor MD3, MD6, MD7, MD8; 2 selectietrainingen

Groep 1: 2dejaars MD (57 spelers) Bente Bakker, Megan van Beugen, Lan Bitterling, Charlotte van den Boog, Jady Boomgaard, Teddy Boon, Annelot Born, Kiki van Boxtel, Marijn Brands, Coot Brouwer, Anne Butzelaar, Kylou Dekker, Janne van Dongen, Marieke van Dun, Kim Entjes, Loua Eshuis, Lisa Feijtes, Emily Goodenough, Bente Hendriks, Carmen de Horde, Jasmijn Jongsma, Julie Kengen, Loïs Kinebanian, Isabella Klauwers, Line Lauzin, Julia van der Linden, Isabel Mahabier, Rosalie Mollee, Ella Mulder, Lieke Nijhuis, Elaine Otten, Sophie Otto, Tess Otto, Roos Oudshoorn, Charlotte Ovaa, Kaya Pijl, Ilse Puper, Bente Rijnsburger, Francien Rubens, Eva de Ruig, Pien Schmidt, Maaike Schram, Marit Schueler, Iva Smit, Elena de Swart, Josephine Theeuwes, Susanne Verwaal, Luna Vugts, Terra Vugts, Laura Wismeijer, Nina Witte, Sasha Witteveen, Sanne van der Zee, Annemijn de Zwart, Nikki Zwettler, Lexi van Zwieten

Groep 2: 1stejaars MD (56 spelers) Analuisa Baroni Caramel, Floortje Beishuizen, Fabienne van den Berg, Preetisha Bhaskaran, Hannah Biermann, Anne Boringa, Luna Bouma, Iara Bout, Rosalie Braun, Fleur van der Brugge, Sophie ten Cate, Marisha Cottington, Bo Sophie Danser, Sophie Delfos, Michaëla de Graaf, Roos-Anna de Haan, Eva Heuvelink, Anna Hutchings, Marthe Jensema, Mare De Jongh, Meis Kengen, Noortje Kersten, Lilja Klein Langenhorst, Elise Kleine Staarman, Linde Koenders, Cécé Kok, Sterre de Koning, Rosalie van der Linden, Isabelle van Meeuwen, Hannah Meijer, Myrte Michels, Yasmin Mouritz, Marijn de Nooij, Bo den Ouden, Noor Oudshoorn, Michal Peeper, Fiene Peters, Lotte Pijpers, Rosalie van Pol, Linde Prins, Mischa de Reus, Hannah Rienks, Iza Ruiter, Lotte Scalé, Ieke Schuurman, Eva Slop, Noortje Speijer, Femke Spijkerboer, Ruby Steiner, Juna Tebbe, Claire Theunissen, Jade Jasmijn Thijssen, Philippa Visser, Renee van de Vrie, Renée Wever, Inne Charlotte Worst, Floor van Zwieten

Jongens D – 1 selectiegroep (totaal 43 spelers, 3 teams)

oGroep 1 – selectie voor JD1/JD2/JD3; 1 selectietraining (43 Spelers):

Bram van Berkensteijn, Rist Evers, Jesse van den Heuvel, Joep Jansen, Arthur de Jongh, Bowen Kleine Staarman, Floris Maaswinkel, Willem van Os, Ruben Scholten, Duco Timmer, Roemer Velthuyse, Jan de Vries, Amos Aussems, Koen Beenders, Nathan van der Bij, Tijn de Boer, Olivier Brouwer, Friso Commissaris, Arthur van Dijk, Gilles Driessen, Justin Emanuels, Casper Griffioen, Bruno Heijboer, Sem Hoogcarspel, Raoul Jeukens, Jens de Jonge, Victor Kleemans, Ties Middelkoop, Tijs van Middelkoop, Laurens Oud, Noah Plane, Olaf Revenberg, Donnetello Sakes, Olivier Harm Schoenmaker, Philip Storm van ’s Gravesande, Boris Stutterheim, Max Stutterheim, Floris Tijdgat, Bjorn Tijssen, Joris Valk, Nicolai Visser, Tijm de Vries, Kjell Wessels


Meisjes C – 2 selectiegroepen (totaal 98 spelers, 7 teams):

o Groep 1 – selectie voor MC1/MC2/MC3; 2 selectietrainingen
o Groep 2 – selectie voor MC3/MC4/MC5/MC6/MC7; 1 selectietraining

Groep 1 (37 spelers): Imane el Boutaibi, Amy Davison, Sacha Ester, Kim Heuvers, Tess Jansen, Valerie Jansen, Sam van Maurik, Phoebe Michels, Martje Onikoyi, Liz Oudendijk, Anna de Ruig, Anne Seelt, Fee Slop, Juliette van Stralendorff, Filine Tromm, Dana Veltman, Luna van den Ancker, Josephine Ang, Evie Barmentlo, Carlijn Beelen, Cathy Boerlage, Evie Bouma, Eva Bramer, Amanda Brouwer, Florine Delfos, Sophie Dercksen, Froukje van Dooren, Leonie van Dun, Isolde Otten, Nille Ruiter, Marlou Sigling, Rosa Sigling, Luna Spampinato, Tirsa Tan, Danique de Weerd, Anne Heuvelink, Jasmijn Sweere

Groep 2 (61 spelers): Donna Albers, Britt Arendse, Loïs Arendse, Sara Balkema, Eva Blommestijn, Lidwyke van Boetzelaer, Bo Castelijns, Julie Sanne ten Cate, Rosa Cornelisse, Manou Driessen, Iris Entjes, Eline van de Graaf, Dagmar de Haan, Yvana Jouby, Emmina Jurrien, Claire Kwakman, Noémi Leons, Juliette Meijer, Dafne Mouritz, Emma Snel, Isa Tordoir, Shoval Turk, Dedee van Velsen, Geeske van Velsen, Jet Zandbergen, Bella Arlman, Annika Bart, Swante van Beek, Daisy van den Busken, Sarah David, Julia Drijver, Anna Economon, Charlie van Elswijk, Bente Evers, Madeline Fremeijer, Liesje Geluk, Valerie de Horde, Isabelle van Huystee, Sara Jansen, Yara Kamphuis, Mara Kervezee, Çavré Kok, Lieve de Kok, Marie-Laure Van ’t Lam, Rosemarie Leloux, Sophie Maaswinkel, Julia van Mansfeld, Emily Mol, Selena Mual, Lisa O'Malley, Allison Oostenrijk, Joeki van Ovost, Yara Peters, Elina Schaap Santana, Alysha Sewberath Misser, Isabel Vlug, Pleuni de Vries, Nicola van der Wal, Iris Weemer, Bente Wulffraat, Fieke de Zwart

Jongens C – 1 selectiegroep (totaal 27 spelers, 2 teams)

o vooralsnog geen selectietraining, informatie volgt nog

Samuel Biron, Sean Blackmore, Fabrice Craenmehr, Kevin Elderenbosch, Antoine De Groot, Lars Jansen, Olof Koenders, Giesse Kuijer, Hugo Meyers, Floris Nieuwenhuyse, Arnout van der Ree, Krijn Timmer, Teun Tromm, Manu Visscher, Ties van Wingerden, Thomas Beenders, Bastiaan Dollé, Didier de Groot, Christiaan Hüner, Dominik Jasper, Martijn Lieverst, Teun Middelkoop, Gijs Nieuwenhoff, Justus Ponsen, Bart Schram, Julian Smit, Rhuben Vlug


Meisjes B – 2 selectiegroepen (totaal 75 spelers, 5 teams):

o Groep 1 – selectie voor MB1/MB2/MB3; 1 selectietraining
o Groep 2 – selectie voor MB3/MB4/MB5; geen selectietraining

Groep 1 (32 spelers): Dyalisa Adney, Fee Dorpmans, Bastienne Jansen, Sophie de Jonge, Miled de Man, Zoe Meesters, Isice Michels, Amie Schipper, Josha Steiner, Bente Velthuyse, Rebecca Vlug, Eline de Vos, Valerie Witteveen, Lotte Zandbergen, Eline Beelen, Claire van der Bij, Renee van Bommel, Merel Bouma, Summer Carroll, Puck Kemme, Floor van der Kolk, Amber Korstanije, Lieve Lakeman, Neeltje Leloux, Lucia Otten, Julia Steenhagen, Lotte Stolk, Gaby Swart, Femke Tjebbes, Aurore Van Reeth, Juully Driessen, Bodille Blomaard

Groep 2 (43 spelers): Ines van Bodengraven, Denise van Dijk, Djoeke Helsloot, Caithlin Kersbergen, Hanae Matsuda, Dione van Rijn, Isabel Thung, Nynke van der Tol, Merel Voogt, Caitlin Woltman, Loes Bijleveld, Esmeé Blazer, Maaike Boelen, Famke Doejaaren, Nicci Eddes, Rhode Frantzen, Lisa Greijmans, Isabel van Haaren, Saskia Hendriksen, Emily Jackman, Josephine de Keijzer, Insia Klinkenbijl, Helene de Knegt, Veronique Lekkerkerker, Sarah Magazzino, Francesca Mancinelli, Adinda Mual, Abigail Oostenrijk, Femke Pijpers, Tes Ploeger, Susanne van der Ree, Claudia Reijnders, Ruby Beryl Remerie, Jeriëla Schaap Santana, Noa Seignette, Monique Starke, Pauline Theeuwes, Pien Verreijdt, Savannah Werner, Andrea Wessels, Senna Zwettler, Benthe Commissaris, Lotte van Dongen

Jongens B - (totaal 24 spelers, 1 a 2 teams, ook afhankelijk van wat gebeurt bij JA en JC)

o vooralsnog geen selectietraining, informatie volgt nog

David Custers, Binti Dekker, Thijs Duker, Charles Folmer, Dirk Griffioen, Rik Jurrien, Gopal Kandiyoor, David Leather, Vincent van Leeuwen, Tidde Meijs, Daan Osterop, Dirk Tollenaar, Jurrian van der Voort, Xander Voorvaart, Thijs Dollé, Pieter Griffioen, Jurre Hazeleger, Marcel Holt, Dijko Janssen, Just Kuiper, Sjoerd Lieverst, Sjoerd Piersma, Quinten Snel, Victor Storm van 'S Gravesande

Meisjes A – 2 selectiegroepen (totaal 40 spelers, 3 teams):

o Groep 1 – selectie voor MA1/MA2; 1 selectietraining
o Groep 2 – groep voor MA2/MA3; geen selectietraining

Groep 1 (20 spelers): Jasmijn Barlag, Chloe Becker, Eva Dorpmans, Lara Lakeman, Sophie Oosterkamp, Michelle van de Riet, Lou Steiner, Misha Tan, Monet Twisk, Leah Zonneveld, Karlijn Bindels, Rianne Buisman, Florence Hüner, Laura Jonker, Sarah Keij, Eline Kuiper, Marieke Otten, Dania Rodill, Frederique Tollenaar, Luca van der Vliet

Groep 2 (20 spelers): Eline van Bloois, Doortje Bruin, Josefien Gortemaker, Claire Jeukens, Manouk de Jong, Janicke Roëll, Femke Boom, Luna Deenik, Annefleur Folmer, Juliette de Groot, Juliette van der Hulst, Doris Katz, Mara Kross, Britt Otten, Maaike Pijpers, Eva Ploeger, Dunya Selemangel, Danique van Stralendorff, Lisa Sweere, Sonja Witteveen

Jongens A - (totaal 20 spelers, 1 a 2 teams):

o vooralsnog geen selectietraining, informatie volgt nog

Matteo Bitterling, Thomas Blok, Boris Braam, Patrick Cleintuar, Borre Dekker, Eise van Haaren, Daan Ketelaars, Tobias Russel, Jerry Ruyter, Pim Schaasberg, Daan Scholten, Thom Haakman, Tijmen Janssen, Duco van Leeuwen, Jeffry van Mansom, Arne Meijs, Niels Neijmeijer, Pierrick Penfornis, Kaj Velthuyse, Thomas Wessels


 


AGENDA EINDE SEIZOEN EN START VOLGEND SEIZOEN

* Let goed op de onderstaande agenda, komende periode zijn altijd wat dingen anders door de vele feest- en vakantiedagen die er aan komen en het einde van de competitie.

* Let ook op de evenementen die er aan komen in de komende maanden!

* Let goed op de start van volgend seizoen!

week

datum

(ma t/m zo)

bijzonderheden

15

7/4 – 13/4

- Normale trainingsweek

- Wedstrijden op zaterdag 12 april

16

14/4 – 20/4

- Beperkte trainingsweek, geen trainingen van vrijdag 18 april tot en met maandag 21 april (Pasen); op vrijdag 18 april traint alleen de E jeugd wel!

- Geen wedstrijden op zaterdag 19 april (inhaalweekend) (Pasen)

- Maandag 21 april: Paas Clinic voor ABCDEF jeugd

17

21/4 – 27/4

- Beperkte trainingsweek, geen trainingen van vrijdag 25 april tot en met zondag 4 mei (meivakantie); wel trainingen op dinsdag 22 april, woensdag 23 april en donderdag 24 april.

- Geen wedstrijden op zaterdag 27 april (inhaalweekend) (meivakantie)

18

28/4 – 4/5

- Geen training (meivakantie)

- Geen wedstrijden op zaterdag 3 mei (meivakantie)

19

5/5 – 11/5

- Normale trainingsweek

- Wedstrijden op zaterdag 10 mei

20

12/5 – 18/5

- Normale trainingsweek

- Wedstrijden op zaterdag 17 mei

21

19/5 – 25/5

- Laatste trainingsweek voor ABC

- Wedstrijden op zaterdag 24 mei (laatste wedstrijd voor ABC, EF teams)

22

26/5 – 1/6

- Laatste trainingsweek voor D teams

- Selectietrainingen voor ABCD teams

- Wedstrijden op zaterdag 31 juni (laatste wedstrijd voor D teams)

23

2/6 – 8/6

- Laatste trainingsweek voor E en F teams

- Selectietrainingen voor ABCD teams

- Zaterdag 7 juni AB-toernooi op HIC!

24

9/6 – 15/6

- Geen trainingen

- Zaterdag 14 juni D-toernooi op HIC!

25

16/6 – 22/6

- Geen trainingen

- Zaterdag 21 juni HIC-sixes familie toernooi en kampioenenhuldiging

- Zondag 22 juni bekendmaking teams nieuwe seizoen

26

23/6 – 29/6

- Geen trainingen

- Selectieteams trainen mogelijk wel met nieuwe teams

- Zaterdag 28 juni en zondag 29 juni Hockey is Cool C toernooi.

27

30/6 – 6/7

- Geen trainingen

- Selectieteams trainen mogelijk wel met nieuwe teams.

- Start zomervakantie

28

7/7 – 13/7

- Geen trainingen (zomervakantie)

29

14/7 – 20/7

- Geen trainingen (zomervakantie)

30

21/7 – 27/7

- Geen trainingen (zomervakantie)

31

28/7 – 3/8

- Geen trainingen (zomervakantie)

32

4/8 – 10/8

- Start trainingen selectieteams (zomervakantie)

33

11/8 – 17/8

- Start trainingen selectieteams (zomervakantie)

- Zaterdag 17 augustus en zondag 18 augustus: HIC D Mystery Kamp voor alle D kinderen/teams (zelf opgeven hier voor!)

34

18/8 – 24/8

- Start trainingen alle jeugdteams

- Mogelijk oefenwedstrijden op zaterdag 23 augustus

35

25/8 – 31/8

- Normale trainingsweek

- Zaterdag 30 augustus: Start-up toernooi voor alle E en F teams

- Zaterdag 30 augustus: oefenwedstrijden voor ABCD teams

36

1/9 – 7/9

- Normale trainingsweek

- Start voorcompetitie op zaterdag 6 september