header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

HIC instuiftraining en PowerPlay

Nieuws afbeelding 18-11-2013

Ben jij lid geworden van HIC én wil je een gratis stick? Onze hoofdsponsor Rabobank Amstel en Vecht maakt het mogelijk

Rabobank heeft een gratis stick* voor jou klaarliggen! 

Voor dit seizoen (2013/2014) heeft onze hoofdsponsor Rabobank een actie:
Speciaal voor nieuwe leden heeft onze hoofdsponsor Rabobank jouw HIC hockeystick voor je klaarliggen als je een Rabo TopKidRekening opent (met een minimale eerste inleg van € 10). 

Op de instuiftraining kun je de antwoordkaart krijgen en als je die met je ouders invult kun je die op de post doen of je kunt met je ouders naar een van de kantoren van Rabobank Amstel en Vecht in Ouderkerk aan de Amstel of Amstelveen. 

*Deze aanbieding geldt alleen voor kinderen tot 9 jaar en die lid worden van hockeyvereniging HIC.

HIC KidsPower Play
Sporten en bewegen voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar
KidsPower Play is een leuk en stimulerend programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar oud. Onder begeleiding van gediplomeerde leraren lichamelijke opvoeding en sportbegeleiders leren de kinderen op een verantwoorde manier de basisbeginselen van sport en bewegen. Het gaat hierbij onder meer om springen, gooien, vangen, rennen en samenspelen.
De kinderen leren de verschillende bewegingen en technieken door speelse oefenvormen die speciaal voor deze leeftijdsgroep zijn samengesteld. KidsPower Play is een ideale start en voorbereiding voordat kinderen beginnen met hockey of een andere (bal)sport. Een kind dat extra snel kan rennen, beter in balans is en meer balgevoel heeft, zal zich sneller ontwikkelen. Deze vaardigheden leren de kinderen tijdens de trainingen.

Wanneer: elke zaterdag van 9.30 tot 10.15 uur

  • De lessen vinden tot de kerstvakantie plaats plaats op de zaterdagen vanaf 14 september 2013 tot en met 23 november (behalve op 19 en 26 oktober)
  • In 2014 vinden de lessen plaats vanaf 8 maart 2014 tot en met 17 mei (behalve op 19 en 26 april en 3 mei)
Na afloop krijgen de kinderen limonade in het clubhuis.

Inschrijven en kosten
Inschrijven kan via de website van HIC bij het onderdeel De Club > Lidmaatschap onder vermelding KidsPower Play bij opmerkingen. U dient ook het formulier af te drukken en ondertekend naar HIC te versturen in verband met de machtiging voor de afschrijving van de deelname kosten. De kosten bedragen € 120 per seizoen (voor 16 lessen). Er kan uiteraard eerst een proefles worden gevolgd.