header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Deze week de Nationale Hockeykampen op HIC

10-7-2013

De Nationale Hockeykampen in juli op HIC

Wil jij in de zomervakantie veel leren en samen een hoop plezier beleven op HIC? Doe dan mee aan de Nationale Hockeykampen!

Op het Original Hockeykamp (6-14 jaar) vind je de perfecte combinatie tussen hockey, andere sporten en activiteiten en heb je vooral een hoop plezier. Wil je de hele dag hockeyen en elke dag een clinic krijgen van tophockeyers en topcoaches? Schrijf je dan in voor het Tophockeykamp (8-14 jaar).

 

Wil je spelenderwijs kennis maken met de leukste sporten en veel vriendjes maken, dan is hetSport&Spelkamp (4-7 jaar) of het Multisportkamp (8-14 jaar) echt wat voor jou. Van 8 t/m 12 juli zijn de Nationale Sportkampen op HIC. Ben jij er ook bij?

 

Op de kampen wordt veel aandacht besteed aan het leren van nieuwe technieken, snelle passeerbewegingen en spectaculaire scoringstechnieken door middel van leuke en uitdagende oefeningen. Het hockeyprogramma is geschreven doorRoelant OltmansenMarc Lammers,de beste trainers van Nederland. Je zult dus enorm veel leren tijdens het kamp. Ook de knotshockeyboarding en de hindernisbaan zijn weer van de partij om het kamp tot een groot succes te maken!!

Extra info

De dagkampen zijn in de zomervakantie van8 t/m 12 julivan 9.30 uur tot 16.30 uur. Je kan eerder gebracht en opgehaald worden. Inschrijven en meer info:www.nationalesportkampen.nl