header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Rabobank sponsort Mini van de Week

Nieuws afbeelding 23-9-2012

 

De Rabobank Amstel en Vecht en hockeyclub HIC werken al enige tijd succesvol samen. Om de samenwerking tussen HIC en Rabobank verder te versterken sponsort de Rabobank dit seizoen de mini’s van de week tijdens de thuiswedstrijden van ons Dames 1 team. De mini’s krijgen een prachtig shirt van het Nederlandse elftal.

 

Wij vroegen de Erwin Schols, directeur Bedrijven van Rabobank Amstel en Vecht, naar zijn visie op sponsoring van HIC en de toegevoegde waarde van de samenwerking tussen Rabobank en HIC

 

Waarom hecht de Rabobank er belang aan om juist de jeugd extra aandacht te geven door de "Rabo mini van de week” te sponsoren?

Zowel op landelijk als op regionaal gebied ondersteunt de Rabobank de hockeysport. Hockeyclub HIC is een bruisende club met een heldere ambitie die haar leden uit Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel trekt. Wij vinden het vooral leuk dat HIC groeit en steeds meer inzet op de jeugd. De jeugd heeft de toekomst en die ondersteunen wij dan ook van harte want de Rabobank heeft hart voor de maatschappij.

 

Bij welke acties is de Rabobank Amstel en Vecht nog meer betrokken binnen HIC? (o.a. instuiftraining, Familietoernooi, Paasclinic, Pannekoekenmiddag)

Naast de "mini van de week” zijn wij ook betrokken bij een aantal toernooien. Komende tijd gaan wij samen met de sponsorcommissie van HIC kijken welke toernooien daarvoor het beste geschikt zijn. Vorig jaar hebben wij bijvoorbeeld een hardschietmeter geregeld voor het Rabo Familietoernooi. Kinderen konden meten hoe hard ze kunnen pushen.

Ook hebben we een leuke actie voor de nieuwe jeugdleden. Kinderen (tot 9 jaar) die lid worden en een Rabo TopKidRekening openen, ontvangen een HIC hockeystick cadeau!

 

De Rabobank draagt een steentje (of steen) bij aan het Nederlandse topsportklimaat en pleegt veel inspanningen bij wielrennen en hockey. Welke doelstellingen heeft de Rabobank hiermee en op welke manier draagt de sponsoring van hockeyclub HIC bij aan de doelstellingen die de Rabobank hiermee heeft?

De Rabobank investeertal jaren in de top en in de breedte van het hockey. We ondersteunen niet alleen de toppers en de talentopleiding maar faciliteren ook lokaal de recreatieve sport en de jeugdsport. Zo willen wij de sport op de lange termijn vooruithelpen. Hockeyclub HIC is een zeer brede club met veel aandacht voor de jeugd. Plezier hebben in het spelen is net zo belangrijk als presteren. Dat blijkt uit de vele toernooien die HIC organiseert voor de jeugd. Door activiteiten en toernooien samen te organiseren blijven wij als bank ook betrokken en dichtbij bij onze relaties.

 

Vandaag de wedstrijd tegen Huizen D1, een voorspelling van de uitslag?

2-1 voor onze (HIC) dames!

 

Vragen voor de mini:

Wat doet een mini van de week allemaal?

Mee het veld op bij het begin van de wedstrijd en helpen met ballen rapen (veredeld ballenmeisje).

Wat vind je het leukste om te doen?

Beetje helpen…

Denk je dat de dames gaan winnen vandaag, en met hoeveel?

Yes, en wij denken met 7-4

Rabobank actie TopKidRekening

* Voor dit seizoen (2012/2013) heeft de onze hoofdsponsor Rabobank een actie: Speciaal voor nieuwe jeugdleden (tot 9 jaar) heeft onze hoofdsponsor Rabobank jouw HIC hockeystick voor je klaarliggen als je een Rabo TopKidRekening opent (met een minimale eerste inleg van € 10). Op de instuiftraining kun je de antwoordkaart krijgen en als je die met je ouders invult kun je die op de post doen of je kunt met je ouders naar een van de kantoren van Rabobank Amstel en Vecht in Ouderkerk aan de Amstel of Amstelveen.