header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Rabo actie jeugd en instuiftraining

28-10-2012
Wil je eerst een paar weken meedoen om te kijken of je hockey leuk vindt, dan kun je een stick lenen en een paar keer meetrainen op de instuiftraining op zaterdag voordat je lid wordt.   

Deze training wordt gegeven door enthousiaste HIC-leden  en is voor kinderen van 5 tot ongeveer 8 jaar (bitje verplicht). De instuiftraining bestaat uit leuke spelletjes en is van 9.30 uur tot 10.30 uur, op het trainingsveldje naast veld 1. Na afloop krijgen de kinderen limonade in het clubhuis. De kinderen die echt willen gaan hockeyen kunnen zich als ze 6 jaar zijn of ouder inschrijven en ook op de woensdag gaan trainen.   

Je kunt lid worden bij HIC door via internet het aanmeldingsformulier in te vullen. Als de aanmelding administratief is verwerkt, wordt er contact met je opgenomen. Gedurende het seizoen is het ook nog mogelijk om je aan te melden.  

ACTIE
Voor dit seizoen (2012/2013) heeft de onze hoofdsponsor Rabobank een actie*: Speciaal voor nieuwe leden heeft onze hoofdsponsor Rabobank jouw HIC hockeystick voor je klaarliggen als je een Rabo TopKidRekening opent (met een minimale eerste inleg van € 10). Op de instuiftraining kun je de antwoordkaart krijgen en als je die met je ouders invult kun je die op de post doen of je kunt met je ouders naar een van de kantoren van Rabobank Amstel en Vecht in Ouderkerk aan de Amstel of Amstelveen. 

* Deze aanbieding geldt alleen voor kinderen tot 9 jaar en die lid worden van hockeyvereniging HIC