header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

HIC SIXES toernooi: Vergeet je niet op te geven

7-6-2012
Beste senioren, jeugdleden, veteranen, oud-leden, ouders, verzorgers, coaches, etc etc … Dit Lustrumjaar sluiten we op 9 juni 2012 af met het bekende HIC Sixes tournooi!!! Een gezelligheids toernooi voor iedereen die ‘iets’ met HIC heeft; samen hockeyen met vrienden en familie!
Op HIC Sixes speel je 6 tegen 6 op een kwart veld in een categorie die bij jouw team past.
Na de wedstrijden is er een heerlijke BBQ en gaan we door met een Thé Dansant. Ook de wedstrijd Nederland - Denemarken kun je op live op groot scherm bij HIC kijken.
 
De teams en wedstrijden :
Een team heeft een zelf verzonnen naam en bestaat uit minimaal 6 spelers,
Het team mag veel groter zijn want je mag onbeperkt wisselen.
Neem ook niét HIC leden op in je team, iedereen is van harte welkom.
Het team tenue kan variëren van ‘allemaal hetzelfde shirt’ tot een complete verkleedpartij. Je maakt kans op de ‘Jan van Seumeren wisseltrofee’ voor originaliteit!
 
De categorieën :
Om iedereen met evenveel plezier te laten hockeyen hebben we verschillende categorieën gemaakt. Maak voor je team vooraf een keuze voor de categorie die het best bij jullie past:
 
HAPPY HICCERS Voor volwassenen (>18 jaar) die de gezelligheid het belangrijkste vinden.
OLD FANATHICS Voor volwassenen(>18 jaar) die gezelligheid natuurlijk ook heel belangrijk vinden, maar eigenlijk echt willen hockeyen en winnen.
KIDS & CO Voor KIDS in E&F-leefi jd (<10 jaar) die spelen met ouders, vrienden, ooms en tantes, opa’s en oma’s etc. Met strengere regels voor de ouderen want de lol voor de kinderen staat centraal.
FAMILY & FUN Voor alles en iedereen vanaf 10 jaar die plezier en een gezellig partijtje hockey het belangrijkste vinden.
YOUNG FANATHICS Hockeyers vanaf 10 jaar die naast lol maken fanatiek willen hockeyen
 
Inschrijving en kosten :
Vul het bijgesloten inschrijfformulier in en stuur het naar [email protected]. Maak het inschrijfbedrag o.v.v. je teamnaam, aantal deelnemers & categorie over op rekening 30.05.80.517, Hockeyvereniging HIC Amstelveen. Daarna is de inschrijving definitief.
De HIC Sixes bijdrage is inclusief BBQ en bedraagt voor kinderen € 7,50 p/p en voor volwassenen € 12,50 p/p. Je kunt éxtra deelnemers aanmelden voor de BBQ, zij betalen ook €7,50 of € 12,50.
 
Programma van de dag :
11.00 - 11.30 Aanmelden en ophalen van het programma en de BBQ bandjes voor de mensen die vooraf zijn aangemeld voor de BBQ
11.30 – 16.30 Huldiging jeugd kampioenen en Wedstrijden
17.00 Prijsuitreiking Aansluitend dus de heerlijke BBQ en de mogelijkheid om naadloos door te gaan met het Thé Dansant en voor de liefhebbers zelfs de voetbalwedstrijd Nederland –Denemarken.
Tijdens het toernooi houden Meisjes A een aantal acties voor het goede doel ‘Right to Play’
 
Graag tot 9 juni !!!!
 
Heb je nog vragen mail dan naar [email protected]
 
Hartelijke groeten,
De Lustrumcommissie en de Evenementencommissie
Bijlage