header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

HIC Jacks

6-11-2011
Beste HIC leden,
 
Helaas moeten wij jullie meedelen dat het project “HIC Jacks” een flinke deuk heeft opgelopen en dat de jacks niet geleverd kunnen worden. Het project ging goed van start met veel bestellingen, die overeenkwamen met de vooraf overeengekomen afspraken met de leverancier. Tot onze verbazing meldde de leverancier na het ontvangen van de getekende overeenkomst dat hij niet alle maten voldoende op voorraad had en dat de fabrikant de produktie van de jacks inmiddels had gestopt.
 
Wij hebben de afgelopen week diverse leveranciers benaderd met de vraag of zij wel oranje fleece gevoerde jacks kunnen leveren. Helaas kregen wij van een ieder hetzelfde antwoord en waren ook zij verrast dat de produktie van de oranje jacks door de fabrikant was gestaakt.
Tevens hebben wij nog gekeken naar alternatieven. Deze waren echter dermate afwijkend dat wij hebben besloten een punt te zetten achter dit project.
 
Alle betalingen zullen deze week door ons worden teruggeboekt en het verzoek aan de teambegeleid(st)ers is dit op hun beurt ook weer te doen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en wij hopen later met een aantrekkelijk alternatief te komen.
 
Met vriendelijke groet,
Wies Israëls
Erwin Brands