header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Jeugd

HIC meisjes E4 winterkampioen!

12-2-2008

Na 4 opeenvolgende overwinningen stond afgelopen zaterdag een onvervalste kraker op het programma tegen het eveneens ongeslagen Athena. Gehavend door het ontbreken van onze “sprinters” wegens ziekte en festiviteiten, mochten onze meiden de “reuzen” van Athena partij geven. Nu mag de gemiddelde lengte van onze meiden wat bescheiden zijn, op temperament, inzet en techniek zijn er geen betere!

De opdracht was eenvoudig; lekker spelen, de bal afpakken en scoren! Deze eenvoudige, doch dodelijke tactiek bleek al snel te werken. 2-0 stond het binnen 5 minuten en bij rust was een comfortabele 4-0 voorsprong opgebouwd. De mooie goaltjes van Josha Steiner, het fanatieke grommetje van Eline de Vos en de prachtige combinatie-aanval van Isice Michels met Merel Voogd vormden de hoogtepunten van de eerste helft.

De tweede helft gaf niet een ander spelbeeld te zien; HIC viel aan en Athena verdedigde wanhopig. Stofzuiger Fee Dorpmans, die trouwens gemeen hard kan slaan, was niet te passeren evenals Miled de Man die in vol vertrouwen, listige backhand passjes begon uit te delen. Kortom, een afgetekende overwinning (8-1) was een waardig besluit van deze competitie.

Rest mij onze invallers nog te bedanken voor het meespelen en medecoach Audrey veel succes te wensen met het F-team dat zij vanaf nu gaat begeleiden.