header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

HIC Jongens D1:

22-1-2008
HIC Jongens D1: "de Multifireboys van HIC"

De jongens van de D1 zijn dit jaar aan hun eerste seizoen als D-junior bezig en ook voor het eerst als elftal aan het hockeyen. Het leuke aan dit team is dat zij onder de bezielende leiding van onze trainer/coach Maarten zichtbaar steeds beter gaan spelen. De opkomst wekelijks naar de twee trainingen is eigenlijk 100% .

Iedere zaterdag staan wij als ouders langs de kant te genieten en natuurlijk ook om onze jongens aan te moedigen. Het resultaat voor wat betreft het veldhockey is fantastisch, de jongens staan op de eerste plaats en als klap op de vuurpijl heeft Multifire (het bedrijf van JanPeter de Boer) aan het hele team, inclusief onze trainer/coach Maarten, afgelopen zaterdag schitterende trainingspakken geschonken. Daar bleef het niet bij, want ook bij regenachtig weer heeft Multifire ervoor gezorgd dat onze jongens er piekfijn bijlopen in
fantastisch mooie oranje regenjacks.

Na deze overhandiging mochten de jongens hun zaalkunsten voor het eerst vertonen in Hoofddorp, wij hebben verdienstelijk gespeeld, maar goed was te zien dat onze tegenstanders voor het tweede jaar aan het zaalhockeyen waren en wij gingen met opgeheven hoofd naar huis, onze tegenstanders waren HBS en Pinoke, en gelukkig hebben wij wel het vijandelijk doel in beiden wedstrijden kunnen vinden.

Dus als jullie op het HIC complex een groep enthousiaste jongens ziet hockeyen in schitterende outfits dan zijn dat onze D1 junioren, ook wel bekend als de "Multifireboys" .

Het team bestaat uit: Robert, Karsten, Thimo, Duco, Thomas, Michael, Jaap,
Robert, Rufus, Maarten, Karel, Kai, Ammar en Tom.