header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

TRAININGEN JEUGD STARTEN NORMAAL!

7-9-2010
Beste jeugdleden,
 
deze week starten we normaal met de jeugdtrainingen op HIC. We hebben echter nog steeds maar 2 velden en daarom zal het erg druk zijn op de velden. Komende week zullen we met veel teams op een veld moeten trainen. Maar toch starten we gewoon volgens het normale schema omdat het belangrijk is dat iedereen nu wel gewoon kan trainen, dit heeft al te veel vertraging opgelopen.
 
Wij vragen wederom uw begrip voor de komende week en ieders flexibiliteit als we met veel teams op het veld staan en dus niet zoveel ruimte hebben. Op dit moment zijn twee velden af, wij hopen dat daar in de komende week nog een derde veld bij komt maar gezien het weer van vandaag schiet het alweer niet op. Het vierde veld duurt sowieso nog iets langer.
 
Het trainingsschema staat in excel op de website, niet het op de website ingevoerde schema gebruiken maar alleen het schema in excel.
 
Nogmaals onze excuses voor al het ongemak, we maken een rommelige en moeizame start op deze manier maar over een paar weken hebben we waarschijnlijk een van de mooiste hockey accommodaties uit de omgeving. Hopelijk dat we alle opstartproblemen dan snel kunnen vergeten.....
 
Met vriendelijke groeten,
 
Menno van der Veen
Hockeyclub HIC
Bijlage