header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Start trainingen vanaf 1 september!

23-8-2010
Beste jeugdleden van HIC,
 
de zomervakantie zit er weer op, scholen gaan beginnen en ook het hockeyseizoen staat weer voor de deur. Wij hadden al eerder willen starten met de trainingen maar door de verbouwing van onze accommodatie is dit nog niet mogelijk.
 
Wij gaan er van uit dat we vanaf woensdag 1 september kunnen starten met alle trainingen. De velden zijn echter nog niet klaar op dit moment dus dit blijft nog even onder voorbehoud. Volg de berichten op de website over de stand van zaken van de velden.
 
Op de website is het voorlopige trainingschema geplaatst. Omdat veel van onze trainers nog niet hun school- of studierooster weten is het mogelijk dat hier in de komende weken nog veranderingen in komen. Natuurlijk proberen wij dit te beperken maar wij hebben te maken met beschikbaarheid van trainers. In het schema op de website staan nog niet de trainers, in de komende week zullen die toegevoegd worden.
 
Wij zijn ook nog steeds op zoek naar jeugdtrainers, vooral voor de jongste jeugd op woensdagmiddag. Vind je het leuk om trainingen te geven stuur dan een mailtje naar [email protected].
 
Zaterdag 28 augustus en zondag 29 augustus gaan alle D kinderen die zich opgegeven hebben naar Venlo voor het D mystery kamp. Sommige andere teams spelen al wedstrijden, als dit zo is dan krijg je hierover informatie van Lidy Notten. Zij is ook aankomend seizoen weer onze wedstrijdsecretaris.
 
Zaterdag 4 september begint de competitie al voor de D teams, voor de overige teams probeert Lidy oefenwedstrijden te regelen. Zaterdag 11 september start de voorcompetitie voor alle jeugdleden.
 
Houd de website in de gaten voor meer nieuws of berichten. Heb je vragen en/of opmerkingen mail dan ook naar [email protected].
 
Tot op de velden!
 
Met vriendelijke groeten,
 
Menno van der Veen
Hockeyclub HIC