header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Foto's: Zeer geslaagde jeugdevenementen de afgelopen weken!

7-4-2010
De afgelopen weken waren er op HIC vele leuke, zeer geslaagde jeugdevenementen zoals een karaokefeest (HIC Factor), het eerste HIC Ouderfeest en zaterdag 3 april de traditionele clinHIC door HIC Heren 1! Hier vindt je de verslagen en foto's....
 
In het paasweekend werd de traditionele HIC-Clinic georganiseerd.
Heren 1 organiseren de verschillende oefeningen en geven een demonstratie. De opkomst was overweldigend. Dit werd nogeens benadrukt door de grote aanwezigheid van de oranje jasjes. Door de jeugd werd er enthousiast meegedaan aan alle onderdelen. Het niet geweldige weer mocht de pret niet drukken. Ook in de regen bleef de sfeer goed. Prima organisatie en weer een geweldig evenement. Hartelijk bedankt Heren 1!!
 

 
 
 
 
 
 
Woensdag 31 maart is er een nieuwe traditie gestart : " de HIC pannekoekenmiddag" De jeugd uit de E en de F konden na hun training in het clubhuis pannekoeken eten zoveel als ze willen.En dat werd er ook gedaan. Het clubhuis had vrolijk gedekte tafels, waar de kinderen uitgelaten aanschoven.Flessen limonade en stapels pannekoeken (goed verzorgd door Sijmen  van Simol ) werden binnen gebracht. Na de F jeugd moest er snel worden opgeruimd voor de E jeugd. Ook hier werd er goed gegeten. Met een kleine 200 kinderen zo'n 400 pannekoeken. Dank aan de ouders die vrijwillig hielpen met uitdelen en opruimen.
 
Ouderfeest
Voor het eerst sinds lange tijd werd er een ouderfeest georganiseerd. Dit feest bedoeld voor ouders die zich inzetten voor HIC door coachen, fluiten, trainen en op alle andere mogelijke manieren. Er waren geen vooraanmeldingen, dus het was spannend of dit feest een succes zou worden.

De sfeer was goed. Het was een waar feest. De muziek werd door de DJ aangepast op zijn publiek, bekende nummers uit onze jeugd. Na wat een voorzichtige aftrap met praten bij de bar ontstond er een gezellige boel waar bij er veel gedanst werd. Gaaf zo'n feest, jammer als je het gemist hebt. Volgend jaar weer !!!!!
 
Karaoke feest - HIC Factor - 13 februari
Op zaterdag 13 februari was het zover voor de eerste keer HIC Factor.
De C en D jeugd van HIC konden in een spannende Karaoke wedstrijd zich met elkaar meten. De jury bestond uit echte experts Gorgon (Christiaan), van Tijn (Ewoud) en Paay (Audrey).

De opkomst was mooi en de stemming zat er goed in. Na een eerste oefenronde, met op en aanmerkingen van de jury kon de wedstrijd beginnen. De optredens waren spetterend. Er was duidelijk veel geoefend. Dansjes en teksten waren fantastisch.
 
Na een zeer spannende wedstrijd volgde de uitslag. De derde plaats was voor de Jongens D1. Voor de eerste en tweede plaats moest er nog een optreden worden gedaan. De meisjes D1 en D3 waren duidelijk aan elkaar gewaagd. De uitslag van de jury was niet unaniem. Gordon moest het verlossende woord brengen toen Van Tijn en Paay duidelijk niet op 1 lijn zaten. De eerste plaats ging naar de meisjes D3. Meisjes D1 werden tweede.

Geweldige avond en zeker voor herhaling vatbaar.