header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

HIC nieuwsbrief met teamindelingen!

16-6-2009

Beste jeugdleden van HIC,

 

Het seizoen zit er op en de zomervakantie staat voor de deur. Afgelopen weken zijn nog de laatste selectietrainingen geweest en aan de hand hiervan zijn de teamindelingen gemaakt.

 

In een eerdere nieuwsbrief hebben we al informatie gegeven over de categorie indelingen en informatie over volgend seizoen. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie meer informatie geven over volgend seizoen en natuurlijk alle teamindelingen. Begin augustus volgt een nieuwe nieuwsbrief met het trainingsschema en de begeleiding voor de jeugdteams. Wil je een rol spelen in de begeleiding van een jeugd team als trainer, coach of teambegeleider stuur dan een mailtje naar [email protected]!

 

Lees alle informatie goed door!


Voor iedereen een hele fijne zomer en tot volgend seizoen op de velden van HIC!

 

Met sportieve groeten namens de jeugdcommissie HIC,

 

Menno van der Veen

 

**************************************************

 

In deze nieuwsbrief

 

- afscheidswoord Marcel Bon als voorzitter Jeugdcommissie

- introductie Rob Dorpmans en HIC jeugdcommissie

- agenda

- training geven en coachen op HIC

- teams voor seizoen 2009/2010

- informatie over trainingsschema en begeleiding teams

- zomer hockeykampen op HIC

- inhoud volgende nieuwsbrief

 

**************************************************

 

Afscheidswoord jeugdvoorzitter Marcel Bon

 

Beste jeugdleden, ouders en verzorgers,

 

De laatste maanden is er door veel mensen hard gewerkt aan de voorbereidingen van het komende seizoen. Hierbij is ook de volledige jeugdcommissie (met enkele nieuwe gezichten) bij elkaar gekomen om de ideeën en plannen voor dit komende jaar uit te wisselen.

 

Tijdens deze bijeenkomst heeft Rob Dorpmans het voorzitterschap van mij overgenomen. Rob zal ook namens de jeugd in het HIC-bestuur zitting nemen. Ik ben verheugd dat Rob deze taak van mij overneemt, met zijn plannen en nieuwe energie zal hij samen met de jeugdcommissie en alle andere betrokkenen ongetwijfeld nieuwe stappen maken in de ontwikkeling van de jeugdafdeling op HIC.

 

Rest mij alle betrokken jeugdleden, ouders, begeleiders, vrijwilligers en vooral alle (oud) jeugdcommissieleden nogmaals hartelijk te danken voor vele jaren prettige samenwerking. Zelf zal ik in het HIC-bestuur actief blijven op het gebied van communicatie (met een nieuw opgerichte commissie), naast dat ik uiteraard ook veel tijd ga besteden aan onze zoon Jesse (inmiddels ½ jaar).

 

Hartelijke groet en tot ziens op HIC,

 

Marcel Bon

 

**************************************************

 

Introductie Rob Dorpmansen samenstelling jeugdcommissie

 

Beste jongens en meiden, ouders en verzorgers,

 

Als nieuwe voorzitter wil ik allereerst Marcel hartelijk bedanken voor zijn jarenlange enthousiaste en succesvolle werk voor de jeugd van HIC. Wij zijn sterk gegroeid in de jeugd en dat is met name aan zijn inzet en leiding (en natuurlijk ook aan de overige leden van de jeugdcommissie) te danken. Veel jeugdleden kennen Marcel persoonlijk van de instuiftraining op zaterdagmorgen die hij jarenlang leidde en waar hij 5- en 6-jarigen de eerste beginselen van het hockey heeft bijgebracht. Er ligt nu een stevige basis die wij de komende jaren met de jeugdcommissie verder willen uit bouwen. Belangrijke aandachtspunten daarbij zijn de begeleiding en training van de D, E en F jeugd (met name op de woensdagtrainingen) en de binding van de ABC jeugd met HIC en het behoud van deze jeugd (en doorstroming naar de Senioren).

 

Rob Dorpmans

 

Samenstelling jeugdcommissie 2009/2010:

- Voorzitter: Rob Dorpmans, [email protected]

- Penningmeester: Jos den Dunnen, [email protected]

- Wedstrijdsecretariaat: Lidy Notten, [email protected]

- Manager jeugdafdeling: Menno van der Veen, [email protected]

- Categorie coördinatie meisjes ABC: Maud Payens, [email protected]

- Categorie coördinatie jongens ABC: Michelle de Boer, [email protected]

- Categorie coördinatie meisjes D: Mirjam Pijpers, [email protected]

- Categorie coördinatie jongens D: Michelle de Boer, [email protected]

- Categorie coördinatie meisjes E: Heleen Luyt, [email protected]

- Categorie coördinatie jongens E: Mirjam Stehman, [email protected]

- Categorie coördinatie meisjes F: Erwin Brands , [email protected]

- Categorie coördinatie jongens F: Mirjam Stehman, [email protected]

- Materiaalcommissaris (keeperspullen): Evelien Brunklaus, [email protected]

- Scheidsrechtersecretaris: VACATURE!

- Zaalhockeycommissaris: VACATURE!

- Schoolhockeycommissaris: Paul Beenders

- Evenementencommissie: Robert Snel, Rachel Nieuwenhuyse

- Trainersbegeleiding woensdagmiddag: Merel de Kort, Ewoud de Man

 

**************************************************

 

Agenda volgend seizoen

 

- eerste week augustus: versturen nieuwsbrief met trainingsschema en trainers

- vanaf dinsdag 25 augustus: start trainingen ABC teams

- vanaf dinsdag 1 september: start trainingen DEF teams

- donderdag 3 september: welkomstavond ouders van nieuwe D, E, F leden

- zaterdag 5 september: oefenwedstrijden ABC teams (onder voorbehoud!)

- zaterdag 12 september: start voorcompetitie wedstrijden

- donderdag 23 september: coachavond D categorie

- donderdag 8 oktober: coachavond E, F categorie

 

**************************************************

 

Training geven of coachen op HIC

 

De jongste jeugd van HIC groeit nog steeds heel hard en daardoor hebben we ook steeds meer trainers nodig. Afgelopen jaren heeft de jeugd van HIC uit de A en B categorie zich erg goed ingezet als trainer op woensdagmiddag voor de D, E en F categorie. Ook dit zal komend jaar weer belangrijk zijn.

 

Wil je training geven op woensdagmiddag stuur dan een mail naar [email protected]. Natuurlijk staat hier ook een vergoeding tegen over.

 

Maar naast onze eigen jeugd zouden wij het ook leuk en goed vinden als meer ouders kunnen helpen in de jeugdopleiding. Vind je het leuk en heb je de tijd om je eigen team het hele seizoen training te geven laat dit dan ook weten en dan is dit mogelijk. Afgelopen jaren zijn we hier mee gestart en dat heeft een positief resultaat in onze ogen.

 

Ook voor de oudere jeugd, A, B en C categorie, hebben we natuurlijk weer trainers en coaches. Ook hier horen we graag als er interesse is om deze leuke leeftijdsgroepen te helpen.

 

Volgend seizoen beginnen we ook met trainerscursussen op HIC om het niveau van de jongste jeugd nog hoger te maken. Ewoud de Man komt hiervoor ons team versterken en gaat de begeleiding van de trainers in de jongste jeugd op zich nemen. Wil je hier aan deelnemen laat dit dan ook snel weten!

 

**************************************************

 

Jeugdteams seizoen 2009/2010

 

En dan volgt hieronder waar een aantal jeugdleden met spanning naar hebben uitgekeken: de teamindelingen voor het komend seizoen. Onder leiding en verantwoordelijkheid van onze jeugdmanager/coördinator Menno van der Veen is de nieuwe teamindeling tot stand gekomen. Op basis van de evaluatie van de trainers/coaches/teambegeleiders en de voor een aantal categorieën georganiseerde selectietrainingen en toernooien zijn alle A, B C en D teams door Menno ingedeeld. De E en F teams zijn in overleg tussen E- en F-coördinatoren en Menno ingedeeld. Dat is een behoorlijke klus geweest die zo zorgvuldig mogelijk is gedaan. We hopen dat iedereen volgend seizoen met veel plezier in zijn of haar team zal spelen.

 

> Controleer goed of jouw naam hieronder bij staat en of alles klopt! Mocht dit niet zo zijn neem dan contact op met [email protected]!

> De teamindelingen zijn definitief! Door bijzondere omstandigheden kunnen er alleen bij uitzondering nog wijzigingen plaatsvinden na de zomer (te late opzeggingen, langdurige blessures of ziekte).

 

Meisjes A1 (14)

Dominique Brinkman, Marjolein de Bruin, Zola Ottenhof, Frances Janbroers, Kyra Post, Eva Storm, Anouk Gorka, Annika de Groot, Alissa Henry, JJ van der Vliet, Jamie de Zwart, Barbara Mooij, Malou Metzlar, Samantha de Jong

 

Meisjes B1 (14)

Lotte Weverink, Madelien van der Linden, Vivian Affourtit, Simone Bindels, Eline den Dunnen, Rosa Keijsper, Anne Peters, Esmee Pfundt, Sara Schrama, Lisette Trap, Richelle Vrouwens, Edda van Teefelen, Sandrine van Acker (K), Jesse Jonker

 

Meisjes B2 (15)

Tessa Hansen*, Sophia Backer, Chiara Desantis, Renee Haakman, Marijn Hagenaar*, Lisanne van 't Hull, Maxime Huner, Luca Jonker, Triz Katz, Amanda Payne, Jieneva Pansa*, Dymph van Andel, Chesaine Nieuwendam, Sa-Ra Zwarteveen, Roos Prins

* meetrainen met de B1 1x in de week en meespelen als nodig

 

Meisjes C1 (15)

Lisa de Troye, Imme Weverink, Lotte Beukers (K), Sanne Buisman, Merijn Kuit, Kyra Roschar, Chloe Becker, Doortje Bruin, Eva Dorpmans, Sophie Oosterkamp, Michelle van de Riet, Janick Roell, Misha Tan, Monet Twisk, Lara Lakeman

 

Meisjes C2 (15)

Rosa Bakker, Yael Seignette, Susanna Versteeg, Laurien Knorringa, Lou Steiner, Leah Zonneveld, Eline van Bloois, Sascha Brouwer, Rosa Desantis, Ava Hoogenboom, Claire Jeukens, Manouk de Jong, Luna Steinhoff, Lana Verdonk, Celine Brerings

 

Meisjes D1 (13)

Frederique Tollenaar, Karlijn Bindels, Laura Jonker, Noa Berkhout, Maaike Pijpers, Doris Katz, Meerle Keek, Rebecca Vlug (K), Sarah Keij, Dania Rodil, Rianne Buisman, Florence Huner, Luca van der Vliet

 

Meisjes D2 (13)

Aniek Bakker*, Dyalisa Adney, Eline Kuiper, Femke Boom, Juliette van der Hulst, Katja Haakman, Luna Deenik, Mara Kross, Marieke Otten, Sonja Witteveen, Lisa Sweere, Cathlin Woltman, Britt Otten*

* meetrainen met de D1 1x in de week en meespelen als nodig

 

Meisjes D3 (14)

Bastienne Jansen, Fee Dorpmans, Femke Tjebbes, Isice Michels, Joshua Steiner, Lotte Zandbergen, Merel de Voogt, Miled de Man, Odilia Oldsworthy, Veronique Lekkerkerker, Eline de Vos, Zoe Meesters, Sophie de Jonge, Valerie Witteveen

 

Meisjes D4 (13)

Claire Hoogenboom, Djoeke Helsloot, Eline Bras, Esmee Blazer, Sem Teijsse, Isabel Thung, Tess Ploeger, Eva Steenkist, Fauve Eman, Robin Gustafson, Sarah Hartogs, Eva Ploeger, Annefleur Reinders Folmer

 

Meisjes 8D1 (10)

Denise van Dijk, Dione van Rijn, Dunya Selemangel, Sara Shakery, Cathlin Kersbergen, Joyce Heuvers, Amy Schipper, Noa Stern, Kanna Twisk, Rhode Frantzen

 

Meisjes E1 (8)

Merel Bouma, Sanne de Koning, Amber Korstanije, Franceska Mancinelli, Dagmar Neijzen, Abigail Oostenrijk, Gaby Swart, Eline Beelen

 

Meisjes E2 (9)

Loes Bijleveld, Anouk van Bloois, Bo Castelijns, Isabel van Haaren, Lucia Otten, Noa Pijl, Femke Pijpers, Susanne van der Ree, Lexie Noomen

 

Meisjes E3 (9)

Bodille Blomaard, Juully Driessen, Puck Kemme, Floor van der Kolk, Neeltje Leloux, Frederique Storm van ’s Gravesande, Pauline Theeuwes, Jasmine Zekveld, Charlotte van der Neut

 

Meisjes E4 (7)

Emily Jackman, Helene de Knegt, Savannah Werner, Senna Zwettler, Ruby Beryl Remerie, Karen de Jong, Yvana Jouby

 

Meisjes E5 (8)

Claire van der Bij, Renee van Bommel, Famke Doejaaren, Lisa van der Kolff, Noa Seignette, Julia Steenhagen, Andrea Wessels, Maaike Boelen

 

Meisjes E6 (8)

Sara Balkema, Fiene Brouwer, Tess Jansen, Filine Tromm, Valerie Jansen, Caroll Summer, Puk Snoek, Anne Seelt

 

Meisjes E7 (7)

Manou Driessen, Phoebe Michels, Liz Oudendijk, Emma Snel, Jasmijn Sweere, Jet Zandbergen, Eva Blommenstijn

 

Meisjes E8 (7)

Donna Albers, Imane El Boutaibi, Amy Davison, Sacha Ester, Kim Heuvers, Dedee van Velsen, Geeske van Velsen

 

Meisjes E9 (7)

Dominique Esveld, Eline van der Graaf, Juliette Meijer, Isa Tordoir, Shoval Turk, Martje Onikoyo, Karen de Jong

 

Meisjes F1 (7)

Swante van Beek, Sophie Dercksen, Froukje van Dooren, Maaike Voorvaart, Franka de Gorter, Fee Slop, Carlijn Beelen

 

Meisjes F2 (7)

Evie Barmentloo, Iris Weemer, Danique de Weerd, Donna ter Welle, Fieke de Zwart, Bente Wulffraat, Jolie Eman

 

Meisjes F3 (7)

Eva Bramer, Mette Brands, Sara Jansen, Mara Kervezee, Yara Peters, Rosemarie Leloux, Cavre Kok

 

Meisjes F4 (7)

Allison Oostenrijk, Sophie Maaswinkel, Kiki Wouters van de Oudeweijer, Sophie van Zelst,

Evie Bouma, Josephine Ang, Tirsa Tan,

 

Meisjes F5 (7)

Madeline Fremeijer, Sarah David, Cathy Boerlage, Tessa de Rijk, Luna Spampinato, Annika Bart, Tasmin Osterhold

 

Meisjes F6 (8)

Julie Adam, Soscha Groeneveld, Sophie van Lidth de Jeude, Fauve Oijevaar, Julia van der Linden, Daya de Weichs de Venne, Pleun Elstgeest, Nicola van der Wal

 

Meisjes F7 (8)

Marijn Brands, Anne Butzelaar, Sasha Witteveen, Josephine Theeuwes, Yady Boomgaard, Joeki van Ovost, Charlotte van den Boog, Marit Schueler

 

Meisjes F8 (7)

Jet van der Vaals, Rosa Nijhof, Lan Bitterling, Bente Rijnsburger, Britt de Leeuw, Elaine Otten, Rosalie Braun

 

Jongens A1 (-)

Informatie over jongens A volgt nog, voorlopig staan hier: Sam Verbraak, Jeroen de Kok, Laki Jovic, Nils Jansen van Rosendaal, Jeroen Heeger, Henry Chow, Philip Payne, Casper Boutens, (Rick Botman)
 

Jongens C1 (14)

Martijn Bakker, Karsten van Bommel, Gosse Helsoot, Bart Piersma, Karel Verkleij, Rufus Witteveen, Robert Frerichs, Ammar Kanhai, Duco van Leeuwen, Jaap Tjebbes, Thimo Vayssier, Thomas Wessels, Thom

Haakman, Kwint de Knegt

 

Jongens D1 (13)

Borre Dekker, Daan Scholten, Jordy Klei, Matteo Bitterling, Pim Schaasberg, Mauro Freitas Tome (K), Quinten Snel, Thomas Blok, Tom Boer, Robin Becker, Patrick Cleintuar, Pieter Griffioen, Sjoerd Piersma

 

Jongens D2 (13)

Eise van Haaren (K), Boris Braam, Steve Kuiper, Marlex Flint, Marcel Holt, Daan Driessen, Olivier Meyers, Alexander Meyers, Sjoerd Lieverst, Skip van Mierlo, Charles Reinders Folmer, Olivier Nieuwenhuyse, Steve Cuiper

 

Jongens 8D1 (9)

Thijs Dollee, Jeroen Hofland, Victor van ’s Gravesande, Pieter Bierlaagh, Riccardo Mancinelli, Jari van der Baan, Steven Tan, Cas Theunissen, Jordi Turk

 

Jongens E1 (8)

David Custers, Binti Dekker, Thijs Duker, Dirk Griffioen, Vincent van Leeuwen, Freek Schoenmaker, Dirk Tollenaar, Xander Voorvaart

 

Jongens E2 (8)

Tex van Coeverden, Ruben Custers, Didier de Groot, Martijn Lieverst, Teun Middelkoop, Julian van Pol, Alexander Thung, Steven van Zelst

 

Jongens E3 (7)

Floris Dekker, Jonathan Donszelmann, Daan Osterop, Jurrian van der Voort, Pablo van Beurden, James Holthuis, Marijn Molenaar

 

Jongens F1 (6)

Thomas Beenders, Gijs Nieuwenhoff, Justus Ponsen, Olof Koenders, Giesse Kuier, Hugo Meyers

 

Jongens F2 (7)

Sean Blackmore, Gilles Driessen, Floris Nieuwenhuyse, Samuel Biron, Dolf van Coevorden, Teun Tromm, Ties Middelkoop

 

Jongens F3 (6)

Jens de Jonge, Martijn van der Kolff, Kasper Molenaar, Lars Jansen, Ties van Wingerden, Mike Giezen

 

Jongens F4 (7)

Koen Beenders, Olivier Harm Schoenmaker, Casper Griffioen, Olaf Revenberg, Philip Stom van ’s Gravesande, Tijn de Boer, Jorre Roepel

 

> Controleer goed of jouw naam hierboven bij staat en of alles klopt! Mocht dit niet zo zijn neem dan contact op met [email protected]!

 

**************************************************

 

Trainingsschema

 

Wij hebben besloten nog niet een trainingsschema bij te voegen omdat de ervaring is dat dit in de zomer vaak nog veelvuldig gewijzigd wordt. Dit heeft meestal te maken met de beschikbaarheid van trainers. Wel proberen wij zo veel mogelijk categorien op vaste dagen te laten trainen, dit schema staat hieronder wel. De eerste week van augustus zal het trainingsschema rond gemaild worden met de trainers en de coaches van de teams voor volgend seizoen.

 

Trainingsdagen (onder voorbehoud!):
- A, B categorie – trainen waar mogelijk op dinsdag en donderdag

- C categorie – trainen waar mogelijk op dinsdag en donderdag, maar kan ook woensdag/vrijdag zijn

- D categorie – trainen waar mogelijk op woensdag en vrijdag. Voor de meisjes geldt dat D1 en D3 trainen twee keer, D2 en D4 hebben op woensdag een eigen teamtraining en trainen op vrijdag samen. Bij jongens traint de D1 twee keer en zullen D2 en 8D1 waarschijnlijk een eigen teamtraining hebben op woensdag en een gemeenschappelijk training samen op vrijdag.

- E, F categorie – trainen op woensdag en op vrijdag is een inlooptraining. In principe proberen we de F categorie van 16u tot 17u te laten trainen en de E categorie van 17u tot 18u. Maar door beschikbaarheid van velden en trainers is het mogelijk dat we hier vanaf moeten wijken.

 

**************************************************

 

Hockeykampen op HIC

 

Ook de hockeykampen hebben hun weg naar HIC gevonden Afgelopen jaren organiseerde Bovelander hockeykampen al regelmatig jeugdkampen op HIC, dit jaar zijn de nationale Hockeykampen er bij gekomen. Dit kamp wordt overdag georganiseerd en 's avonds gaat iedereen naar huis om de volgende ochtend aanwezig te zijn en plezier te maken. Een leuke manier om op je eigen club lekker sportief en sociaal bezig te zijn dus!

 

Het volgende hockeykamp wordt op HIC georganiseerd:

6 t/m 10 juli, Nationale Hockeykampen (www.nationalesportkampen.nl)

 

**************************************************

 

In de volgende nieuwsbrief

 

- trainingsschema voor seizoen 2009/2010

- programma voor seizoen 2009/2010

- andere informatie voor seizoen 2009/2010

 

**************************************************

 

Voor vragen of meer informatie neem contact op met [email protected]