header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Ben jij deze zomer ook bij het Sportkamp op HIC?

8-4-2009

Heb jij al leuke plannen gemaakt voor komende zomer? Als jij een onvergetelijke week wil beleven, dan moet je bij HIC zijn! Deze zomer is HIC namelijk hét middelpunt van de Nationale Sportkampen! Lekker je favoriete sport beoefenen op het leukste sportkamp van Nederland. De spectaculaire luchttoestellen zijn natuurlijk ook aanwezig voor het te gekke middagprogramma! Je zal onnavolgbare passeerbewegingen aanleren, veel wedstrijdjes spelen en prachtige doelpunten scoren onder leiding van enthousiaste, gediplomeerde trainers!!! Dit uitdagende hockeyprogramma is geschreven door de ex-bondscoach, Roelant Oltmans! Doe jij ook mee aan het hockeykamp van 6 t/m 10 juli (eerste week van de vakantie) (8 t/m 14 jaar)? Het kamp duurt van maandag t/m vrijdag, iedere dag van 9.30 uur tot 16.30 uur, dus je slaapt lekker thuis. Geef je snel op, want vol is vol! Inschrijven kan op http://www.nationalesportkampen.nl./ Lees verder..

Ook als jij wat anders wil doen dan hockeyen is hier een kamp voor jou! Zo is op HIC ook het superleuke sport- en spelkamp (5-7 jaar) en multisportkamp (8-14 jaar) waarin allerlei sporten worden beoefend. En wat dacht je van het multicreatieve kamp, waarin je o.a. danst, acteert en filmt?

Wij vinden het geweldig om op HIC te zijn, om samen met jou een onvergetelijk kamp te beleven! Ben jij er ook bij, met je broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes??? Het maakt niet uit hoeveel ervaring hebt en je hoeft niet lid te zijn van een vereniging. Bij dit kamp zal je op je eigen niveau worden ingedeeld voor maximaal plezier, want leuk zal het zijn!!! Een waanzinnige zomer ligt in het verschiet! Heb jij er al zin in?

Meer informatie, meer locaties, interne kampen, tophockey- en toptenniskampen of inschrijven op de website: http://www.nationalesportkampen.nl/