header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

BP Clinic op Paaszaterdag op HIC met korting voor HIC leden – schrijf je snel in!

Nieuws afbeelding 7-3-2024

BP The Movie Clinic bij Hockeyclub HIC🏑

Op zaterdag 30 maart is dé clinic waar iedereen aan mee wil doen. Het is een speciale clinic, namelijk "BP The Movie Clinic". Deze clinic is voor iedereen tussen de 8 t/m 16 jaar. Het belooft niet alleen een dag vol hockeyplezier, maar ook een kans voor iedereen om echt beter te worden in hun favoriete sport!

Wat kun je verwachten tijdens BP The Movie Clinic?
Tijdens de clinic wordt er fanatiek getraind om nieuwe technieken te leren en de huidige technieken te verbeteren. Denk hierbij aan de sleeppush, de versnelling met onze Blazepods, maar natuurlijk ook het dribbelen en afronden op doel. Tussen het trainen door worden er ook foto's en video's gemaakt, dus wie weet staat uw kind straks te schitteren op de website, Instagram en TikTok van BP College.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een dag fanatiek hockeyen waarin er nieuwe dingen worden geleerd
  • Een BP Shirt en bidon
  • Een goede lunch om weer op energie te komen
  • Training van een topspeler uit de Hoofdklasse


De BP The Movie Clinic staat garant voor een dag vol plezier, verbetering en onvergetelijke ervaringen. De training wordt gegeven door onze ervaren BP Trainers en een speler uit de Hoofdklasse. Wie deze speler is, wordt op een later moment bekend! Mis deze kans niet om uw kind mee te laten doen aan deze unieke clinic!


Gebruik bij het aanmelden de code: HICJEUGD en de clinic kost dan slechts €19,95 . Wie weet zien we uw kind dan schitteren in de nieuwe BP College aftermovie!

Meld uw kind aan via:https://bpcollege.nl/evenementen/bp-the-movie-clinic