header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Uitkijken naar een nieuw seizoen!

Nieuws afbeelding 6-7-2020

Na dit bijzondere voorjaar kijken we ernaar uit dat we na de zomervakantie weer gewoon wedstrijden kunnen spelen tegen andere clubs. De team indeling voor de jeugd is rond en Gijs heeft alweer de eerste BBQ’s en borrels gepland, er zijn zelfs weer oefenwedstrijden gespeeld tegen andere clubs.

 

De organisatie bij de jeugd voor volgend seizoen is zo goed als rond. Derk zal de andere petten die hij de afgelopen periode op had (technisch coördinator ABC en trainer) afdoen en zich volledig concentreren op zijn functie van Technisch Manager Jeugd. Oud bekende Pieter Griffioen zal de taak van Technisch Coördinator DEF jeugd op zich nemen. Nieuw is Tim Broenink als Technisch Coördinator ABC. Tim is momenteel hoofdcoach van het Noorweegse Heren Hockeyteam, heeft verschillende rollen gehad bij AHBC en onze partner Sportways. Samen met Derk zal hij ook speciaal aandacht hebben voor de opleiding van onze trainers, en de begeleiding van coaches.

 

Het nieuwe seizoen zal iets anders van start gaan, zo is het helaas niet mogelijk om het legendarische HIC-mystery kamp (D) te houden en zijn we op zoek gegaan naar een alternatief, HIC D-Dag.

 

Belangrijke data 

2 juli                           Laatste trainingsdag seizoen 2019-2020 jeugd

12 t/m 14 augustus    PREP kamp sportways

15 augustus               HIC D-Dag

17 augustus               Start trainingen alle jeugdteams 

29 augustus               Start competitie selectieteams A/B in (sub)topklasse

29 augustus               E/F vroege vogels toernooi

29 augustus               Oefenwedstrijden overige jeugd teams

5 september               Start competitie voor alle jeugdteams

Let op: onze TJC is druk bezig om allerlei activiteiten te ontwikkelen, uiteraard volgt een update snel zodra er meer bekend is.

 

Meespelen, instuiftraining

Corona heeft ervoor gezorgd dat er veel onduidelijkheden zijn, langzamerhand starten we wel weer op. Voor ouders/verzorgers die niet zeker zijn of deze tijd verstandig is om hun kind in te schrijven gaat HIC verder met de instuif training vanaf 17 augustus. Je mag wel tot 3x meetrainen. Leuk als jullie dit bericht ook delen! Aanmelden kan via de www.hichockey.nl/event of mailen met [email protected]

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws