header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

#Hoegaathet met Marieke

Nieuws afbeelding 28-4-2020

Secretaris & Bestuurslid Senioren

 

 

Hoe gaat het met je?

Met mij gaat het wel goed! Werk gaat gewoon door, en vanuit huis gaat dat prima. Ik mis het hockeyen, maar heb het wielrennen nu helemaal ontdekt dus ik kom nog wel aan sporten toe. En sociale contacten heb ik ook nog wel, middels wandelingen, Facetime of groepsborrels. Al met al mag ik dus niet klagen!

 

 

HIC is dicht, wat betekent dit voor jou?

Het betekent in ieder geval dat ik zelf even niet meer kan hockeyen. Vooral de gezelligheid mis ik daaraan. Gelukkig zien we elkaar nog af en toe digitaal voor teamquizen en pubquizen, dat is een fijne tussenoplossing. Hockeytechnisch was dit seizoen niet ons beste, aangezien we met Dames 3 stijf onderaan stonden, dus met het neutraliseren van de competitie worden we nu wel stiekem gered door Corona.

 

Tegelijkertijd komt er een overdosis aan bestuursvergaderingen en Corona-overleg voor terug, dus HIC laat me zeker niet los. Waar de grootste focus nu ligt op het (financieel) overleven van deze periode, zijn we tegelijkertijd ook bezig met het opstellen van de begroting voor komend seizoen. Met alle onzekerheden is ook dat een hele klus!

 

 

Wat zijn de plannen voor de rest van dit seizoen?

De persconferentie van vorige week heeft de plannen voor de senioren voor nu weer in de ijskast gezet en we weten niet voor hoe lang. Als club zijn we heel blij dat de jeugd (deels) weer lekker het veld op kan, maar het echte verenigingsleven kan helaas nog niet opgestart worden. Voor de senioren hopen we zo snel mogelijk weer hockeyactiviteiten te kunnen organiseren, tot die tijd doen we het met de online zaterdagse work-out. Mocht er weer wat mogelijk zijn, dan zullen we zo snel mogelijk een hockeyprogramma voor de senioren opzetten, variƫrend van een interne competitie tot toernooien tot een zomer avondcompetitie. We gaan er als club alles aan doen om het seizoen nog te redden, mocht dat weer geoorloofd zijn.

 

 

Wil je nog iets kwijt?

We zijn dus druk bezig met volgend seizoen, waar we ook veel vragen over ontvangen. Wanneer mogen we weer het veld op? Wat gebeurt er met de contributie voor volgend seizoen als we niet per september kunnen beginnen? Kunnen we gedurende de zomer zelf wedstrijden opzetten? Allemaal vragen die heel logisch en terecht zijn, maar waar we nu het antwoord nog niet op weten. Alles hangt af van de Overheid en de KNHB.


Tegelijkertijd zijn we druk bezig geweest om de zondagen op HIC gezelliger te maken, dus we kunnen niet wachten om daarmee door te gaan. Daartoe zijn we druk op zoek naar nieuwe leden en teams, en hopen we dat het instellen van de studentencontributie daarin kan helpen. Ken jij dus mensen die graag willen hockeyen of ken je hele teams (nieuwe) senioren die op zijn naar een club? Laat het ons weten!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws