header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Reminder - 19 december Kerstborrel op HIC

Nieuws afbeelding 17-12-2019
Het einde van het jaar is in zicht, we maken ons allemaal weer op voor de kerst, het is tijd voor een kerstborrel. Op 19 december vanaf 18:00 zijn alle HIC leden van harte welkom in ons clubhuis, tegelijkertijd willen wij ook de HIC kerstgroet opnemen.

Vorig jaar was de eerste editie van de HIC kerstgroet video een groot succes, leden hadden de mogelijkheid in groepsverband (team, commissies, trainers) of individueel een korte boodschap in te spreken: https://photos.app. goo.gl/Uvc8p3Tb1jxiKj2n9

Dit jaar willen wij het wat breder aanpakken, alle leden zijn van harte welkom. De Communicatie commissie gaat de opnames en attributen voorbereiden. Verder is er gluhwein, warme chocolade melk en wat andere versnaperingen. Als je nu thuis een mooie kerst trui, muts of pak hebt, gewoon meenemen, leuk!

Kom je ook? Het opnemen van een kerst groet is trouwens niet verplicht, wel leuk om te doen. Sowieso is de kerstborrel een goed moment voor reflectie (lees: slap ouwe hoeren) en ronduit gezelligheid.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! [email protected]
Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws