header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Sportways Herfstvakantie Kamp!

Nieuws afbeelding 3-10-2019 Het veld op met Pepijn Scheen!
Houd jezelf in topvorm én verbeter je hockeyskills in de herfstvakantie! Tijdens het SportWays dagkamp van 21 tot 23 oktober op hockeyclub HIC komt Pepijn Scheen langs om jou al zijn tricks te leren! Dat wil jij toch ook?!

Pepijn Scheen is verdediger bij Pinoké Heren 1 en speelt sinds kort ook bij Jong-Oranje. Deze topper sleept de verdediging volledig omver tijdens een strafcorner. Hij kan niet wachten om samen met jullie te trainen. Wil jij daarbij zijn? Meld je dan snel aan via https://nl.sportways.com/nl/locations/hic?utm_source=club&utm_medium=HIC&utm_campaign=Q4_19!

Kom je met zes of meer teamgenootjes, vriendjes of vriendinnetjes álle drie de dagen naar een kamp op onze club? Mail dan, vóórdat je je aanmeldt, alle namen van jouw groep, naar welk(e) kamp(en) jullie willen gaan en de naam van de club naar [email protected]. Jullie ontvangen dan allemaal 15% korting!

Let op! Zodra je jouw groep mailt, is de groep definitief. Het is dus niet mogelijk om achteraf nog deelnemers aan de groep toe te voegen.

Kom trainen met Pepijn Scheen

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws