header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Jeugd Planning Komende Periode

5-6-2019
Vorig weekend was het laatste speelweekend van de competitie van dit seizoen.
De jeugdcommissie is druk bezig met de afrondingen van dit seizoen en samen met Taeke Taekema, de nieuwe Technisch Manager Jeugd, met de voorbereidingen van het komende seizoen. 

Graag informeren wij jullie over de belangrijkste zaken van de komende periode.


Selectie Training

HIC organiseert dit jaar geen selectietrainingen. Gedurende het hele jaar observeren de trainers, coaches en trainingscoördinatoren de ontwikkelingen van alle spelers. Op basis hiervan heeft HIC goede informatie om de teamindelingen te maken voor het komende seizoen. Op zondag 9 juni zullen de teamindelingen voor seizoen 2019-2020 gecommuniceerd worden naar alle leden. Dit zal via de mail gebeuren.
Na de laatste competitiewedstrijd zijn er geen trainingen meer, dat betekent dat deze met ingang van afgelopen week gestopt zijn. Selectieteams krijgen apart bericht over trainingen na 9 juni, en de start van de trainingen in augustus.


Seizoen 2019 / 2020

Het trainingsschema voor seizoen 2019-2020 zal in augustus gecommuniceerd worden. Wij begrijpen dat dit kort dag is, gezien de andere activiteiten van de jeugdleden, en het regelen van opvang. We hebben echter binnen HIC dit jaar meerdere trainerswisselingen en Taekestart pas op 1 juli. Hierdoor is het niet mogelijk al voor de zomervakantie het schema volledig ingevuld te hebben. We hopen dat jullie daar begrip voor hebben.


Keepers

De materialen/keeper commissie heeft al een mail eruit gestuurd. De keepers tassen moeten zoals elk seizoen weer achtergelaten worden in de lockers. Vergeet niet jullie persoonlijke of teameigendommen uit de tassen
te halen (denk bijvoorbeeld aan de strafcornermaskers van de spelers).  Let op, de komende periode is het clubhuis van HIC beperkt open. Wanneer je je keeperstas nodig hebt voor een toernooi, haal deze dan tijdig op (voor openingsdagen zie onderstaande evenementenkalender). De tassen in de lockers in de kleedkamers kunnen alleen opgehaald worden als het clubhuis open is. De tassen in het keepershok kunnen opgehaald worden met behulp van een code voor de buitendeur die verstrekt is aan de teambegeleiders. Verdere informatie over de keeperstassen staat in de mail van deze commissie.


De agenda voor de komende periode
9 junibekendmaking teamindelingen
14 juniafsluiting met je team op HIC (bij interesse: aanmelden bij [email protected])
14 juniHIC keeper's Clinic
15 juniKNHB Jongste Jeugddag (E/F categorie)
15 juniABsolutely fABulous toernooi op HIC
22 juniHIC Sixes en huldiging jeugdkampioenen
29 juniWolvenpot toernooi voor D-11 tallen op HIC
3 juliE & 2e jaars F event op HIC
6&7 juliHIC is Cool C-toernooi op HIC

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws