header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Arbitrage regel en examen dagen

Nieuws afbeelding 4-2-2019

HIC Arbitrage is ook in de winterstop weer druk bezig geweest, de komende periode zijn er dan ook weer flink wat dagen waarop je een scheidsrechterskaart kan halen of een update kan halen. 


1 - Examen - Voor iedereen (ouders en spelers) zonder scheidsrechterskaart:


12 maart zal de 4e en laatste mogelijkheid zijn van dit jaar om het regelexamen te doen. er zal eerst een korte uitleg van de regels gegeven worden en aansluitend zal het examen plaatsvinden. je hoort meteen de uitslag.

aanvang is 19.30 uur.


BELANGRIJK Om deel te nemen aan deze cursus moet je zijn ingeschreven bij HIC en je aanmelden bij [email protected]. Inschrijven gaat als volgt:

  1. Ga naar "lid worden” op HIC: https://hichockey.nl/site/Default.asp?option=11016&menu=2
  2. Schrijf je volledig in (helaas moet ook het rekeningnummer ingevuld worden anders pakt het administratiesysteem het niet, maar daar doen we niets mee!!)
  3. Na het volledig inschrijven stuur je mij een mailtje dat je je hebt ingeschreven ([email protected]).
  4. Wij zorgen er voor dat er geen contributie betaald hoeft te worden


De KNHB heeft een e-learningmodule ontwikkeld, zodat iedereen thuis de cursus kan volgen op een moment dat het hem of haar het beste uitkomt. Iedere deelnemer heeft tot aan het examen de tijd om deze e-learningmodule te doorlopen.


in het nieuwe HAP, het HIC Arbitrage Plan, wordt er ook aandacht aan het regelexamen gegeven. hierover spoedig meer.2 - Workshop - Voor alle C en D ouders/verzorgers:


Dinsdag 26 februari om 20 uur  is er een regel infoavond voor C en D. Aan het begin van het seizoen kwam nadrukkelijk het verzoek om speciaal een regelworkshop te regelen. 


In het clubhuis zal er aandacht geschonken worden aan een aantal basiszaken op het gebied van de arbitrage. er zal verder gelegenheid zijn tot vragen. indien je iets specifieks behandeld wilt zien laat het dan weten.


opgeven is heel erg wenselijk zodat we een goede inschatting kunnen maken van het aantal aanwezigen.

dat kan via: [email protected].


doe dit svp zo snel mogelijk zodat we tijdig kunnen bepalen of we de avond door zullen laten gaan of niet.


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws