header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

HOCKEYKAMPEN HIC!

Nieuws afbeelding 6-6-2018 Lekker hockeyen in de zomer? SportWays hockeykamp op HIC!

In de zomervakantie wordt van 23 t/m 25 juli 2018voor alle hockeyfans een tof én leerzaam hockeykamp op onze club georganiseerd (
bekijk de kalender). Het kamp is speciaal ontwikkeld voor hockeyers die niet genoeg kunnen krijgen van hockey en hun technieken een extra boost willen geven. Ons programma duurt van 09.00 - 17.00 uur en onze enthousiaste staf zullen er alles aan doen om jou uit te dagen waarbij je veel persoonlijke aandacht krijgt. Schrijf je nu - samen met je vriendjes, vriendinnetjes en/of teamgenootjes - in voor deze ultieme hockey experience!

Benieuwd naar het vorige kamp bij ons op de club? Bekijk 
hier de foto's.

Kids hockeykamp-5 t/m 9 jaar
Voor onze jongste hockeykids is er een mix van hockey en plezier! Je krijgt 2 of 3 dagen lang op je eigen niveau leuke en leerzame hockeytraining, staat samen op het veld met een topper uit de Hoofdklasse, speelt een spannend toernooi en natuurlijk ook allemaal leuke didactische spelletjes. Vind jij hockey super tof? Dan is dit kamp iets voor jou!

YoungStars hockeykamp-10 t/m 13 jaar
Als jij klaar bent om je hockeyskills naar een hoger niveau te tillen, gevarieerd en actief wilt trainen om jezelf te verbeteren - dan ben jij een echte YoungStar! Je krijgt 3 dagen lang uitdagende clinics, traint met een topper uit Hoofdklasse, past je aangeleerde nieuwe technieken meteen toe in het kamptoernooi en gaat vooral veel leren door ons zorgvuldig ontwikkelde hockeyprogramma! Ben jij die enthousiaste hockeyer? Pak dan deze kans!

Voor alle informatie en inschrijven kun je je aanmelden via
www.sportways.nl.

Teamkorting!
Heb jij een team van 6 hockeyers waarmee je minimaal 3 dagen naar één van onze kampen komt? Dan hebben we teamkorting * voor je! Mail - voordat jullie je aanmelden - de namenlijst en het betreffende kamp naar 
[email protected]als je daarvoor in aanmerking wilt komen.
* Korting is niet te combineren met andere kortingen / acties. Alleen geldig in 2018. Klikhiervoor onze voorwaarden.