header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Ook verder met "fluiten"?

Nieuws afbeelding 6-11-2017 Ook dit seizoen wilt HIC weer een opleiding tot CS+ scheidsrechter aanbieden. Binnen HIC willen wij de arbitrage van jeugd- en senioren wedstrijden op een hoog niveau doen en daar hebben we voldoende gekwalificeerde scheidsrechters voor nodig.

Sinds enkele jaren worden hiervoor Club Scheidsrechters + (CS+) opgeleid die ingezet worden bij wedstrijden van onze eerstelijns jeugdteams alsook de hoogste dames- en herenteams waar geen bondsscheidsrechters voor aangewezen worden. Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste ouders en/of (ervaren) hockeyers die graag een stap verder willen gaan. 

Wat bieden we?
Een coaching ‘on the job’ van 5 tot 8 wedstrijden waarbij je intensief begeleid zal worden door een ervaren (oud) bondsscheidsrechter. Het heeft een zeer hoog praktijkgehalte.

Na afloop van iedere wedstrijd die je fluit krijg je samen met met je collega feedback op de wedstrijd waarbij praktische tips gegeven worden over waar op te letten.
Belangrijkste onderdelen zullen zijn de positionering, communicatie met je collega alsook hoe om te gaan met lastige situaties. Tevens proberen we ook nog een praktijkavond/workshop te plannen met een interessant onderwerp.

Het doel is uiteindelijk om je genoeg bagage mee te geven zodat je zelfstandig en op niveau wedstrijden kunt begeleiden.

Is je interesse gewekt, meld je dan nu aan! Het CS+ traject zal in het voorjaar 2018 in gang worden gezet als er voldoende animo is. Dit bepalen we in principe meteen na de herfstcompetitie, dus begin december. Alle wedstrijden zullen bij HIC zijn. En er zullen geen kosten aan verbonden zijn. 

Heb je toch nog vragen? [email protected]l (Tijl Peters) of [email protected] (Reseva Engelaer).

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws