header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Zomerkampen Hockey op HIC

Nieuws afbeelding 30-5-2017 Een hele zomer zonder hockey? Echt niet! Deze zomer wordt onze club omgetoverd tot een SportWays hockeyparadijs, want van 24 t/m 26 juli en 29 t/m 31 augustus worden er te gekke hockeykampen georganiseerd. 

24 t/m 26 juli: KIDS EN YOUNGSTARS
Tijdens het kamp wordt onderscheid gemaakt tussen Kids en YoungStars. Het Kids kamp is geschikt voor hockeyfans van 6 t/m 9 jaar en het YoungStars kamp heeft een programma dat aansluit op de hockeywensen van 10 t/m 13 jarigen. Hierdoor is het kamp voor iedereen uitdagend en leer je nieuwe hockeyskills op je eigen niveau.

Klik hier voor meer informatie over het Kids kamp (6 t/m 9 jaar)
en klik hier voor meer informatie over het YoungStars kamp (10 t/m 13 jaar) 

29 t/m 31 augustus PREP CAMP HIC
Het kamp van 29 t/m 31 augustus is een prep camp, speciaal voor de leden van onze club.  Het is een voorbereidingskamp voor alle spelers van de F t/m C teams, waarbij er onderscheid wordt gemaakt tussen F & E en D & C. De trainers van HIC zorgen (onder leiding van het SportWays team) drie dagen voor extra hockeyplezier! Met 1 trainer per 8 spelers ligt de trainingsintensiteit hoog waardoor jij top voorbereid bent voor het nieuwe seizoen! Ook komen er iedere dag Dames 1 en Heren 1 spelers langs om jullie training te geven! 
Klik hier http://bit.ly/2rismeg voor meer informatie  over het Prep kamp op HIC!

Kampen met overnachting
Wil je deze zomer juist een hele week op kamp en slapen in Amsterdam, Antwerpen of Barcelona? Meld je dan aan voor een SportWays overnachtingskamp! Er worden deze zomer 16 uitdagende overnachtingskampen georganiseerd voor verschillende niveaus en leeftijden. Er zit dus altijd een kamp bij die bij jouw hockeyambities past. Ga naar www.sportways.nl voor meer informatie en om je aan te melden.