header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Uitbreiding HIC Jeugd, training geven ?

Nieuws afbeelding 27-3-2017

HIC jeugd op zoek naar trainers en coördinatoren voor seizoen 2017/2018

De HIC jeugd groeit en groeit maar door.

Na een grote kwantitatieve groei van de afgelopen jaren gaat HIC de komende jaren veel meer in zetten op de kwalitatieve groei. Dit betekent onder andere meer technisch coördinatoren die de trainers begeleiden, zelf training geven en de teams en spelers goed kennen.

Toekomst HIC Jeugd

Voor iedere jeugd categorie wil HIC een technisch coördinator hebben die alles weet van de spelers, teams, trainers en coaches in zijn categorie, en samen met de algemeen manager de onderwerpen bepaalt waarop in welk blok en in welk jaar getraind gaat worden door de teams. Het is belangrijk dat een technisch coördinator in direct contact staat met spelers, trainers en coaches, en hen helpt waar mogelijk of noodzakelijk. Het contact met ouders en de organisatie blijft bij de algemeen manager, Menno.

De breedte is de basis van de vereniging HIC, bij de junioren en ook bij de senioren. Het is belangrijk dat ieder kind zich op HIC kan ontwikkelen ongeacht hockeyniveau of ambitieniveau, ieder kind in ieder team moet zich thuis voelen op de vereniging op zijn of haar eigen niveau. Vanuit de groei van het hockeyniveau van alle jeugdleden groeit ook het hockeyniveau van de topteams, waar afgelopen jaren grote stappen gezet zijn. Voor top en breedte is ruimte op HIC in de jeugd en voor beide moet ook veel aandacht zijn.

We hire!

Om deze organisatie goed neer te zetten is HIC op zoek naar technisch coördinatoren voor tussen de 12 en 16 uur in de week. Daarnaast zoekt HIC ook trainers voor jeugd teams, top teams en breedte teams.

Wil je meer informatie of ken je iemand? Mail dan met [email protected]