header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Schrijf je in: Young Umpire Challenge!

Nieuws afbeelding 12-4-2016
Zondag 19 juni 2016 is het weer zover: de Young Umpire Challenge! 
Een dag vol leerzame en inspirerende workshops speciaal voor jonge clubscheidsrechters (14-18 jaar). Top-bondsscheidsrechters uit de Hoofd- en Overgangsklasse zijn deze dag aanwezig om je alle tips en tricks van het fluiten te leren!

Deelname is gratis.

Voor wie?
Enthousiaste clubscheidsrechters van 14 t/m 18 jaar
Wanneer? Zondag 19 juni 2016
Waar? HC Gooische
Hoe laat? 9.30-15.00 uur (exacte tijden hoor je na aanmelding)

Landskampioenschappen D-jeugd
Wegens succes is de Young Umpire Challenge ook dit jaar weer gekoppeld aan D-Day, hét landskampioenschap waar de beste D-teams van alle districten strijden om de landstitel. Sommige scheidsrechters die al enige fluitervaring hebben, krijgen de kans een wedstrijd bij de D-kampioenschappen te fluiten onder begeleiding van bondsscheidsrechters uit de Hoofd- en Overgangsklasse!

Aanmelden
Ben je enthousiast? Meld je dan nu aan door hier te klikken en het digitale aanmeldformulier in te vullen.

Ex-deelnemers, huidige toppers
De gehele dag zijn er aanstormende toppers aanwezig die zelf ook aan de Young Umpire Challenge hebben deelgenomen. Zo snel kan het gaan! Ze vertellen je graag waarom deze dag zo leuk is:
Armand Triepels
"Je wordt optimaal begeleid door allerlei landelijke scheidsrechters die normaal gesproken de Hoofdklasse fluiten. Dit geeft een enorme kick! Ze geven je veel goede tips mee.”
Erika Kooistra
"Tijdens de Young Umpire Challenge ontmoet je andere enthousiaste clubscheidsrechters. Op de club was ik een van de weinigen die fluiten erg leuk vond en op zo'n dag als deze ontmoet je allemaal andere mensen die er enthousiast over zijn en er meer over willen leren.”
Niek Klein Beernink
"Fluiten is echt leuk! Op de Young Umpire Challenge ben je met een groep jonge scheidsrechters bezig met een leuke hobby.”