header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

D-Mystery Kamp ... schrijf je in!!

Nieuws afbeelding 24-5-2015 Beste D-hockey(st)er en ouders/verzorgers,

Na het geweldige lustrum van vorig jaar hebben we dit jaar de 6e editie van het D-Mystery Kamp!!!
Dit supergezellige, sportieve kamp wordt georganiseerd op 15 en 16 augustus 2015 door HIC. Het is bedoeld voor alle HIC D-jeugd voor het seizoen 2015-2016. (Dus ook voor E-jeugd die na de zomervakantie naar de D gaan)

Waarom een kamp?
Het kamp wordt door HIC georganiseerd om een aantal redenen.
Belangrijkste is het kennismaken met je nieuwe teamgenoten. Voor de zomervakantie zijn de selectietrainingen gehouden en de meeste kinderen komen hierdoor in een nieuw team.
Tweede belangrijke reden is dat er een leuke sportieve start wordt gegeven aan het nieuwe seizoen.
Ten derde vindt HIC het belangrijk dat alle kinderen elkaar leren kennen en plezier hebben ook buiten hun eigen elftal om.

Waar is het kamp?
Het kamp wordt gehouden in HC Venlo. Inderdaad in Limburg.
HIC heeft deze club bereid gevonden om hun hockeyvelden ter beschikking te stellen. Het is een leuke rustige locatie en wij zullen verblijven op het terrein van de club zelf. Het is een overzichtelijk en afgebakend terrein voorzien van alle benodigde faciliteiten.

Wat gaan we doen?
Het kamp staat onder leiding van Maarten den Dunnen en Michiel Vastenou.
Zij zijn vaste trainers op HIC en geven al jaren trainingen aan jeugdteams. Daarnaast zal een compleet team (12 personen) van onze huidige jeugdtrainers het kamp volledig spelinhoudelijk verzorgen.
Naast diverse hockeytrainingen en -wedstrijden zullen er verschillende leuke
activiteiten worden ondernomen. Helaas kunnen we die nog niet onthullen.
Hoe gaan we het doen?
Het kamp zal begeleid worden door een kampleiding van ouders met ervaring op het gebied van organiseren en leiden van kampen. Zij zullen over het wel en wee van jullie kinderen waken. Gezelligheid en veiligheid staan voorop. De begeleiding houdt zich niet bezig met de inhoud van het kamp, maar is daar primair voor de kinderen.
De verhouding ouders tot het aantal kinderen is ongeveer 1 op 15. Tevens hebben wij een arts in onze kampbegeleiding. Alcohol is tijdens dit weekend verboden. Bij calamiteiten is er altijd voldoende begeleiding aanwezig om dit op te vangen.

Overnachting en versnaperingen
We overnachten op het terrein van HC Venlo. We hebben gezorgd voor professionele tenten dus uw kind moet naast kleding een slaapzak en matras meenemen. Met uitzondering van de lunch op zaterdag, wordt het eten gedurende het weekend verzorgd. Mocht uw kind speciale wensen hebben dan kunt u dit vermelden op het inschrijfformulier.

Vervoer
In principe is dit kamp op basis van eigen vervoer, de busreis is optioneel. Na de hele positieve ervaringen en de leuke reacties van de afgelopen jaren, raden wij aan om met de bus te reizen. Het brengt de kinderen in de stemming, ze leren elkaar in de bus al kennen en het is een super start en afsluiting van het D-kamp! En het scheelt u als ouder een retour (of twee) naar Venlo. Afgelopen jaren gingen bijna alle kinderen met de bus.
Mocht je op eigen gelegenheid gaan, dan worden de kinderen verwacht op HC Venlo op zaterdag 15 augustus om 10:30 uur. Ze kunnen weer opgehaald worden op zondag 16 augustus om 15:00 uur.
De kinderen die met de bus gaan verzamelen om 8.00 uur op HIC. Zondag worden zij rond 17.30 uur terug verwacht. Het vervoer wordt gedaan door een professionele busorganisatie. De kosten voor het vervoer bedragen € 35,- per kind.

Inschrijven:
Inschrijven doe je met het bijgevoegde formulier op de website van HIC.
Je kunt je vanaf heden aanmelden door het formulier in te vullen op de site van HIC.

De uiterste inschrijfdatum is 15 juni in verband met de reservering van tenten, bus en dergelijke. Het inschrijfgeld bedraagt € 110,00 per kind inclusief vervoer en € 75,00 euro exclusief vervoer.
Dit bedrag kan worden overgemaakt naar rekening IBAN NL45 RABO 0300 5805 17 t.n.v. HOCKEYVERENIGING HIC.
Vergeet niet de volledige naam van het kind en het team van afgelopen seizoen (2014-2015) te vermelden.
Na inschrijving ontvangt u eind juni nog een bevestiging met een checklist van mee te nemen spullen. Maar let op: de inschrijving is pas definitief na ontvangst van uw formulier en betaling!

Twijfel niet en schrijf snel in!
Mocht u nog vragen hebben kunt u mailen naar: [email protected]
De D-kamporganisatie bestaat o.a uit:
Maarten den Dunnen
Michiel Vastenou
Mirjam Pijpers
Reseva Engelaer
Hans-Martin Otten
Mano Otten
Robert Snel
En als trainers gaan onder andere mee: Pieter, Quinten, Jaap, Tessa, Jesse, Edda, Rosa, Sara, Britt.

Wij zien jullie inschrijvingen graag tegemoet.

We gaan er een leuk, sportief en spannend hockeyweekend van maken!

Met sportieve groet,
De organisatie HIC D-Mysterykamp