header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Clubavond exclusief voor HIC Leden

Algemeen Nieuws afbeelding

9-8 Het seizoen start weer bijna! Aantal selectie teams en tophockey team starten volgende week met het seizoensvoorbereiding.

Lees verder

HIC Kabouterhockey start binnenkort weer!!

Jeugd Nieuws afbeelding

3-8 Leuk! De kabouters starten weer snel!
Na de zomervakantie  gaan de allerjongste van HIC ook weer van start. Speciaal voor deze groep organiseert HIC samen met HockeyWerkt kabouter trainingen, afgestemd op kinderen in de leeftijd van 3,5 tot 6 jaar. 

Lees verder

Staf Dames 1 ook 19/20 bij HIC

Tophockey Nieuws afbeelding

1-5 HIC verlengt contracten van Fleur Reinigert-van de Kieft en Eline Vermeulen
Het bestuur van hockeyvereniging HIC uit Amstelveen is trots en verheugd dat Fleur van de Kieft (hoofdcoach) en Eline Vermeulen (assistent coach) ook in het seizoen 2019-2020 aan het roer staan bij Dames

Lees verder

Helen Lejeune vertrekt per direct bij HIC

Tophockey Nieuws afbeelding

26-4De Amstelveense Promotieklasser HIC en Heren 1 coach Helen Lejeune – van der Ben hebben met onmiddellijke ingang de samenwerking beëindigd. 

Lees verder

Vrijwilligers gezocht!

Algemeen Nieuws afbeelding

13-4Wist je dat HIC niet kan bestaan zonder vrijwilligers? Jij en ik dus? Met alle vrijwilligers maken we HIC een super mooie club. 
Er zijn een aantal belangrijke vrijwilligersposities binnen de club die liefst zo snel mogelijk moeten ingevuld worden. Zoals:

Lees verder

Inschrijving PaasClinHIC is open!

Jeugd Nieuws afbeelding

8-4 Op Goede vrijdag 19 april in samenwerking met HIC Dames 1 & Heren 1 organiseert HIC de PaasclinHIC  Powered by Rabobank Amstel & Vecht Een volledig verzorgde dag trainen en lol maken met de heren en dames uit onze eerste teams. De clinHIC kan je dit jaar eigenlijk

Lees verder

Jeugd Manager Menno verlaat HIC

Algemeen Nieuws afbeelding

7-4 Jeugd Manager Menno van der Veen heeft besloten HIC einde van dit seizoen te verlaten.  Lees verder

Train met Hoofdklasse-speler Siem Schoenaker!

Jeugd

5-4
Het is alweer bijna meivakantie. Tijdens het SportWays dagkamp van 29 april t/m 1 mei 2019 op HIC kun jij op het veld staan met Hoofdklasse-speler Siem Schoenaker . Dat wordt te gek!


Lees verder

Prijswinnaars Grote Clubactie HIC

Algemeen Nieuws afbeelding

23-3Afgelopen weekend was de prijsuitreiking van de Grote Clubactie. Speciaal opgezet door fijne vrijwilligers in samenwerking met de Grote Clubactie. 

Lees verder

Vrijwilligersavond 2019!

Algemeen Nieuws afbeelding

21-3Gezellig! We gaan weer eten en borrelen met alle vrijwilligers van HIC! Als het goed is heb je een mail ontvangen (niet? stuur dan een mail naar [email protected]) met daarin de uitnodiging.
Wat gaan we doen op 22 maart 2019:

Lees verder