header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

HIC Lid worden

De meest veelzijdige Hockeyclub van de regio!

 

HIC staat voor ambitie, gezelligheid en sportiviteit. Zowel Jeugd, Senioren, Veteranen als Trimhockeyers zijn van harte welkom op HIC. Per categorie heeft HIC een goed passend pakket.Lid worden

Je wordt lid van HIC door het onderstaande inschrijfformulier in te sturen. Door het inschrijfformulier digitaal te verzenden ga je akkoord met alle aan het lidmaatschap verbonden voorwaarden (waaronder contributiebetaling via incasso).  


Als de aanmelding administratief is verwerkt, neemt HIC contact met je op. Gedurende het seizoen is het ook nog mogelijk om je aan te melden voor bepaalde teams. Voor vragen, neem contact op met [email protected]

 

Senioren:

Ieder lid is senior vanaf 18 jaar (peildatum 1 oktober). De wedstrijden worden op zondag gespeeld. Het is gebruikelijk dat elk HIC-lid, naast het trainen en het spelen van de wedstrijden, individueel of als team een bijdrage levert aan het clubleven. Denk bijvoorbeeld aan: bij toerbeurt een wedstrijdtafel dienst draaien en (optioneel) gezellig aanwezig zijn bij de fameuze HIC TD's

HIC TCS verzorgt voor ALLE teams prima trainingsfaciliteiten, dat wil zeggen veldruimte, tijd en trainers!. 

Hoewel de meeste werkzaamheden van de TCS aan het begin van het seizoen worden uitgevoerd, zijn de TCS leden het gehele jaar door bereikbaar voor de aanvoerders.

Let op: Wil je in een specifiek team geplaatst worden, vermeld dat dan in het vak "opmerkingen" van je aanmelding.

*Studentencontributie*

Heb jij ook zin om in het nieuwe seizoen samen te sporten met je study genoten? Pak dan nu je kans en kom bij HIC te hockeyen! 

Ook voor het seizoen 2022/2023 heeft HIC het studentenlidmaatschap. Dit studentenlidmaatschap houdt het volgende in: €335 contributie inclusief een horecapas ter waarde van €50 (bij geen gebruik van de pas wordt de contributie €310). Dit is een studentenkorting van €125 op de normale contributie!

Je telt als student als je aan de volgende voorwaarden voldoet: 

1) Je hockeyt in een (jong) Senioren elftal, 

2) op peildatum 1/9/21 ben je jonger dan 25 jaar en 

3) je kunt bewijzen dat je als fulltime student staat ingeschreven bij een onderwijsinstelling. 

Jaarlijks dient er een bewijs te worden overhandigd.

Let op: inschrijfgeld is €75, eenmalig

Klinkt dit allemaal te goed? Meld je dan nu snel aan! Voor meer informatie neem vooral contact op met [email protected]

Jeugd:

HIC zorgt goed voor al haar jeugdspelers. Met prima trainings- en wedstrijdfaciliteiten en veel activiteiten naast het hockey. In juni van elk jaar besluit de jeugdcommissie welke kinderen we als lid kunnen plaatsen*. Je krijgt dan automatisch bericht vanuit HIC. 

Bij plaatsing word je lid van een vereniging en ga je akkoord met de verplichtingen die bij dat lidmaatschap horen. Daar hoort natuurlijk bij dat je je inzet voor jouw club. 

 

* Mocht  je toch geen lid van HIC willen worden, meld dat dan direct via [email protected] dan weten we dat we iemand anders blij kunnen maken met een plekje.  


Heb je vragen, neem contact op met [email protected]

 

Door het invullen en verzenden van de digitale inschrijving verklaar jij lid te willen worden van Hockeyvereniging HIC en akkoord te gaan met de daaraan verbonden verplichtingen (waaronder betaling van contributie per incasso). 

Bekijk de privacypolicy die HIC hanteert. Heb je daar een vraag over mail dan naar [email protected]

 

Aanmelden? Ga snel naar het Inschrijvingsformulier