header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

HIC

Algemeen 
HIC is een hockeyvereniging waar naast een sociale ook een prestatiegerichte sfeer hangt. HIC telt meer dan 2.000 leden, verdeeld over 60 senioren- en 63 junioren-teams. De senioren bestaan naast enkele veteranenteams uit een groot aantal studententeams.

Hockey
Dames en Heren 1 komen uit in de overgangsklasse. De eerste twee teams van de club spelen prestatiegericht. De overige teams zien we als recreatieve gezelligheidsteams, waarvan een aantal desalniettemin in een hoge klasse uitkomt!.
De eerste jeugdteams komen uit in de hogere klassen van de KNHB. HIC heeft uitdrukkelijk aandacht voor de breedtesport en álle jeugdspelers die elk op hun niveau veel plezier beleven aan hun sport.

De vereniging
De club biedt de leden: het spelen van wedstrijden, het volgen van trainingen, de mogelijkheid van zaalhockey, regelmatig een feest op zondag na de wedstrijden. Voor de jeugd valt HIC verder op met tenminste 2 trainingen voor alle wedstrijdteams, voor alle jeugdleden zaalhockey en een aanzienlijk aantal jeugdevenementen voor alle categorieën. 
Een sportvereniging als HIC vervult een belagrijke maatschappelijke functie. De sociale samenhang, leefbaarheid en volksgezondheid verbeteren dankzij de sport en het verenigingsleven.

Het tenue
Spelen in correct tenue is verplicht. Jouw HIC tenue schaf je aan bij JaWa Sports op de Amsterdamseweg 514-516 in Amstelveen of via de webshop   

HIC Vrijwilliger 
Onze vereniging draait op vrijwilligers. Als club zijn we heel trots op alle leden, ouders en oud-leden. Het hele jaar door zijn we op zoek naar vrijwilligers.Neem contact op met onze secretaris ([email protected]).We zijn blij met iedere bijdrage die je kan leveren aan onze club.. 

De HIC app 
HIC leden kunnen hem gratis downloaden via iTunes en Google Play. Zie ook de link via de homepage van onze website.
Wat kunnen we precies met deze app? Natuurlijk verschijnt hier al het laatste clubnieuws op, en kun je je wedstrijdschema en fluitdienst checken. Vraag je inloggegevens op door een mail te sturen naar [email protected]