header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Uitkijken naar een nieuw seizoen!

Jeugd Nieuws afbeelding

6-7 Na dit bijzondere voorjaar kijken we ernaar uit dat we na de zomervakantie weer gewoon wedstrijden kunnen spelen tegen andere clubs. De team indeling voor de jeugd is rond en Gijs heeft alweer de eerste BBQ’s en borrels gepland, er zijn zelfs weer oefenwedstrijden gespeeld tegen andere clubs.

Lees verder

Liveblog Covid-19: Update 29 juni

Algemeen Nieuws afbeelding

24-6 Update 29 juni


Nog een paar dagen en de zeer verdiende vakantie gaat echt beginnen! Dit is voorlopig de laatste toevoeging van ons liveblog tot na de zomer vakantie. 


Korte recap:
- er mag weer gehockeyd worden!

Lees verder

HIC introduceert - Studentencontributie

Senioren Nieuws afbeelding

16-6 Heb jij ook zin om in het nieuwe seizoen samen te sporten met je studie genoten? Pak dan nu je kans en kom bij HIC te hockeyen! 

Lees verder

Doe je mee? Sportways dagkampen op HIC

Jeugd Nieuws afbeelding

10-6Een hele zomervakantie zonder hockey? Echt niet!
Zie jij nu al op tegen een hele zomer lang niet hockeyen? Speel de zomer door met de SportWays Dagkampen bij ons op de club! Tijdens deze hockeykampen krijg je leuke, vernieuwende en fanatieke trainingen op basis van jouw leeftijd en niveau.

Lees verder

#Hoegaathet met Vivian en Mats

Algemeen Nieuws afbeelding

10-6 Vivian Affourtit en Mats Prins, spelers van Dames en Heren 1
 
 
Hoe gaat het met jullie?
Vivian: Met mij gaat het goed! Ik ben druk met het afronden van mijn studie en probeer als het mogelijk is te genieten van het lekkere weer. 

Lees verder

Vacature bank - Senioren teams!

Senioren Nieuws afbeelding

4-6 De vacature bank senioren teams is weer geopend! Ben jij op zoek naar een die ene weergaloze speler of nog beter, ben jij die weergaloze speler zowel in de 1e, 2e of 3e helft? Kijk of deel dan deze pagina.

Lees verder

Meld je snel aan: Instuif training jeugd

Jeugd

28-5 De komende weken organiseert HIC een aantal jeugd activiteiten rondom de woensdag.
Volgende week woensdag is het broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjesdag mee trainen. Weten jullie kinderen die graag een keer met jullie kind willen meetrainen? Alle broertje, zusjes, buurtje,

Lees verder

Ivar Jager nieuwe coach HIC Dames 1

Tophockey Nieuws afbeelding

20-5 Met ingang van het nieuwe seizoen 2020-2021 is Ivar Jager, voor de periode van twee jaar aangesteld als coach van HIC Dames 1. Ook in de aankomende jaren is de ambitie van de club om met attractief hockey een belangrijke rol in de Promotieklasse te spelen.

Lees verder

#Hoegaathet met Evelyne

Algemeen Nieuws afbeelding

5-5 Hoe gaat het met je?
Gelukkig gaat het goed met me. Ik heb het geluk dat ik "gewoon” iedere dag naar mijn werk kan gaan. De kinderen zitten braaf thuis en worden flink bezig gehouden door school met veel lessen en huiswerk; het vakantie gevoel was snel weg!

Lees verder

#Hoegaathet met Marieke

Algemeen Nieuws afbeelding

28-4 Secretaris & Bestuurslid Senioren
 
 
Hoe gaat het met je?

Lees verder

Sponsoren


Instagram

Contact