header foto header foto header foto
 

oud! Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

In de HIC club-app is een koppeling gegenereerd met het digitale wedstrijd formulier (DWF). Deze link is te vinden in de app onder het tabblad "meer". 

Nog geen app? Download hem dan hier:

Met slechts 1 klik kom je direct in het digitale wedstrijd formulier (DWF). Lekker makkelijk!

Je logt in met een 3-cijferig lidnummer en wachtwoord. De KNHB verstuurt de coaches/teammanagers de inloggevens voor het DWF (via mailadres [email protected]). In deze mail staat het 3-cijferige lidnummer en ook het wachtwoord, dat overigens heel makkelijk te wijzigen is. Iedere donderdag volgt een automatisch mailbericht van de KNHB om het DWF in te vullen.

Het relatienummer dat in onze ledenadministratie is gekoppeld aan coaches of teammanagers heeft niets te maken met het drie-cijferige lidnummer van het digitale wedstrijd formulier. Ook het KNHB nummer heeft hier niets mee te maken. 

Voor vragen over het digitale wedstrijdformulier kan je terecht bij wedsec van HIC, [email protected] of [email protected]
Een duidelijke uitleg hoe het wedstrijd formulier moet worden ingevuld staat uitgelegd in de volgende link: https://hichockey.nl/files/library/handleidingdigitaalwedstrijdformuliersj%20(uit%20lisa).pdf